2777
2789
عنوان

قرص ال دی

120 بازدید | 9 پست

بچه ها شنیدم قرص ال دی هورمون ها رو تنظیم میکنه!واسم عجیبه چون تا حالا فقط از عوارضش شنیده بودم....میشه اگه تجربه ای از عوارض یا فوایدش دارید،یا هر اطلاعاتی ک راجبش دارید بگید،ممنون

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

من خيلي ساله مرتب هر ماه مصرف ميكنم، يائسگي زودرس دارم و اگر نخورم پريود نميشم، عوارض كه داره مهمترينشم اينه ادمو عصبي ميكنه، ولي بدون تجويز دكتر هيچوقت نخور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک استفاده میکردم پری ها منظم شده بود...کلا چهارماه خودرم...الان برای اقدام بارداری خوردم ب مشکل پنج ماهه اقدامم...دعا کنید بی بی چکم این بار مثبت بشه

💖صلوات میفرستی برام
من خيلي ساله مرتب هر ماه مصرف ميكنم، يائسگي زودرس دارم و اگر نخورم پريود نميشم، عوارض كه داره مهمتري ...

تجویز دکتر!!!!مگه قرص ال دی تجویز دکتر میخواد

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه
من ک استفاده میکردم پری ها منظم شده بود...کلا چهارماه خودرم...الان برای اقدام بارداری خوردم ب مشکل پ ...

من تواقدامم ولی کیست دراوردم حالابراکیست یکماهه دارم استفاده میکنم یعنی بعدامنم ب مشگل میخورم،؟حتی بادارو

.                             

من تواقدامم ولی کیست دراوردم حالابراکیست یکماهه دارم استفاده میکنم یعنی بعدامنم ب مشگل میخورم،؟حتی ب ...

گل من ...دارو گیاهی مصرف کن ...عرق رازیانه معجزه میکنه.

💖صلوات میفرستی برام
تجویز دکتر!!!!مگه قرص ال دی تجویز دکتر میخواد

تجويز نميخواد ولي بعضيا هورموناشون به هم ريخته سرخود ميخورن از اون نظر منظورم بود. اوناييكه براي عقب انداختن گاهي ميخورن مشكل نداره