mojii69 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 1214 عنوان سونوگرافی NT 610 بازدید | 8 پست کسی پیش دکتر گرامی تو سونو گرافی الوند یا میلاد غرب رفتهراضی بودین آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . . 1398/01/20 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moniiiiiiiii عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5072 من دیروز رفتم میلاد غرب واسه اکو قلب جنیندکترش با اخلاق و خوب بود ولی واسه ان تی یه کم جلوتر از میلاد غرب تو ستارخان سونوگرافی الستوم رفتم دکتر شیروانی فوق العاده است خیلی قشنگ توضیح میده و خیلی با دقته تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
mojii69 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 1214 من دیروز رفتم میلاد غرب واسه اکو قلب جنین دکترش با اخلاق و خوب بود ولی واسه ان تی یه کم جلوتر از می ... جنسیت هم گفت آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .
moniiiiiiiii عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5072 جنسیت هم گفت گفت اگر مطمئن ببینم میگم ولی وقتی سونو کرد گفت اندام پسرونه نمیبینم احتمال داره در بیاد احتمال داره در نیادواسه انومالی رفتم گفت دخمله 😍😍😍😍😍 تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
fateme93 عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 1382 من دیروز رفتم میلاد غرب واسه اکو قلب جنین دکترش با اخلاق و خوب بود ولی واسه ان تی یه کم جلوتر از می ... هزینش چقدرشد؟ الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
mojii69 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 1214 گفت اگر مطمئن ببینم میگم ولی وقتی سونو کرد گفت اندام پسرونه نمیبینم احتمال داره در بیاد احتمال داره ... دکتر گرامی گفت آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .
moniiiiiiiii عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5072 هزینش چقدرشد؟ اکو قلب ۴۰۰ تومن سونو ان تی ۱۸۰ تومن تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
fateme93 عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 1382 اکو قلب ۴۰۰ تومن سونو ان تی ۱۸۰ تومن چقدر هزینه ها زیاده سرسام اورهبیمه داشتین؟؟؟ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
moniiiiiiiii عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5072 چقدر هزینه ها زیاده سرسام اوره بیمه داشتین؟؟؟ ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی خیلی زیادن جالبه بیمه اصلا قبول نمیکنن همش ازادهحالا هزینه ازمایشها به کنار که واسه غربالگری اول ۱۲۰ تومن و همینجور برو تا اخر تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗