2777
2789
عنوان

خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 35 پست
اونكه صد در صد....

پس عزیزم اگه قبول داری دل رو بدریا بزن و شوخی شوخی بگو خونه رو نصفشو بنامت بزنه.انقد که تو اعتماد داری اگه اونم بتو اعتماد داشته باشه اینکارو میکنه.ولی حرف قواله اینا نزن از خودت بگو

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يا همين اعتماد...برگرده بگه پس چون اعتماد نداري اينو ميخواي....اون وقت ميدونين كه مردا بفهمن اعتماد ...

دلیل اینکه میگه برگرده همچین چیزی بگه این کلا عادت مرداست..توجیه نکنن چیکار کنن؟!!

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..
خوب شايد فك كنه ميخوام جداشم ازش كه يك دانگو خاستم

چه ربطی داره  به جدا شدن  همین العان بهش بگو اگه خونه رو عوض کردی تکلیف او یک دونگ من چی میشه عزیزم  چی کارش کنیم منتقل کنیم به این یکی خونه دیگه 

باید قدرت گذشت داشت،اگه حس بکنه که یک در میلیون پشیمون میشه باید حقشو بگیره.چون ب قول شما آزرده میشه ...

ان شاالله که تو زندگی همیشه جواب گذشتت رو بگیری چون من از بس برای بقیه گذشت داشتم و بعدش بدجوری تاوان دادم حالا خودخواه شدم هر وقت آدمای با گذشت و مهربون میبینم همیشه دعا میکنم هیچ وقت شکست نخورن تا عوض نشن چون اینجور آدما خیلی کم شدند 

ان شاالله که تو زندگی همیشه جواب گذشتت رو بگیری چون من از بس برای بقیه گذشت داشتم و بعدش بدجوری تاوا ...

طرف معامله شما خدا بوده.

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
خیلی جدی باهاش برخورد کن بدون دعوا گریه یا حتی ناراحتی خیلی خیلی جدی حواست باشه مرد بالا سی سر اینچی ...

مامان محمد دقيقا همينه كه ميگي....ميترسم بگم لج كنه بد از بدتر شه اونوقت كه بخواد بپيچونه نميتونم تحمل كنم...اين خونه كوچيكم نمي تونم تحمل كنم

طرف معامله شما خدا بوده.

خداروشکر مامانم هم همیشه میگه همینکه شوهرت درکت میکنه و پشتته خودش نعمت بزرگیه ولی دست خودم نیست خیلی وقتا فکرای تلافی کردن و ... میاد تو ذهنم دیگه هم به این راحتیا حاضر به خوبی کردن نیستم همیشه ذهنم داره حساب میکنه فلانی این کار رو کرد آیا ارزش داره تو این خوبیو بهش بکنی 

خداروشکر مامانم هم همیشه میگه همینکه شوهرت درکت میکنه و پشتته خودش نعمت بزرگیه ولی دست خودم نیست خیل ...

شاید اگه بگم بگذر بگین شعاره،ولی تنها چیزیه که ارومتون میکنه.من سالهای گذشته خیلی سختی کشیدم فقط خدارو داشتم با شوهرم.نه مادری نه خواهری نه پدری.بابت تمام نبودنهاشون ازشون کینه داشتم و همیشه بیمار بودم بخاطر استرس ها و فکرهام.الان چند ماهیه که گذشتم و فراموششون کردم.خیلی راحتم هر چند جای خالیشون حس میشه ولی دیگه برام مهم نیستن.

استارتر عزیز ببخش که خارج از بحث شد

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
مامان محمد دقيقا همينه كه ميگي....ميترسم بگم لج كنه بد از بدتر شه اونوقت كه بخواد بپيچونه نميتونم تح ...

راستش دقیق نمیدونم چی بگم این جور فکرا معمولا مال زنهای خوب و بسازه من خودم موقعی که عقد کردم تو قباله نوشتن سه دنگ از خونه آینده داماد اولش اصلا برام مهم نبود ولی تو همون مدت یه چیزایی ازشون دیدم که گفتم تا سند سه دنگ رو ندین دستم نه عقد محضری میکنم نه عروسی همون موقع گرفتم 

قیمت یه دونگ تو قباله ذکر شده؟مثلا گفته شده یک دونگ از خانه ای به مبلغ ۸۰۰ میلیون؟

چون میتونه بگه این خونه این مبلغه ولی تو قباله این مقدار نبوده

البته به قیمت روز میشه.مثلا خونه سی سال پیش که بوده ۴ میلیون حالا ۴  میلیارده.اون قیمتم تغییر میکنه

منم شرایطم مثل شما بود دودانگ خانه که خریده شود

بعد شوهرم خونه رو خرید ونزد به اسمم.

دوسه بار آروم بهش گفتم وقبول نکرد

منم بی تفاوت شدم .بعد یه روز اومد بهم گفت برو دفترخونه کاراشو کردم وبعدم برو سندت رو بگیر

بعدش فهمیدم اگه نمیکرد دستم به هیچ جا بند نبود.یعنی از نظر قانونی.

حالا شما قدم اولو بردار وحرفت رو بزن ولی نه با دعوا ودلخوری