2821
2789
عنوان

بیبی چک

164 بازدید | 13 پست

سلام من دیروز تست زدم هاله کم رنگی داشت امروزم زدم همونقدر هاله داره اصلا پررنگ تر نشده سمت چپی مال دیروزه سمت راستی مال امروز بعد علائم هم ندارم فقط نصف شبا از درد پریودی از خواب میپرم بنظرتون علائم بارداریه؟🤔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چندروزدیگه صبرکن ولی به نظرم منفیه

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
دو روز 

ازمایش بده پس حتماگلم بنظرم مثبته مبارکت باشه... من ی عکس بی بی چک دارم تو تاپیک سومیم فکر کنم ببین هاله اش اونقدریه یا نه من اونجوری بود وباردا بودم

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
ازمایش بده پس حتماگلم بنظرم مثبته مبارکت باشه... من ی عکس بی بی چک دارم تو تاپیک سومیم فکر کنم ببین ...

اره عزیزم دیدم هالش مثل مال شماست مبارکت باشه☺

اره عزیزم دیدم هالش مثل مال شماست مبارکت باشه☺

پس مبارکه بی بی چک مدیکور بهتر نشون میده تا روژان بنظرم

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

مبارک باشه عزیزم،  انشالله قسمت ما هم بشه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز