2777
2789
عنوان

ترس ازهواپیما

134 بازدید | 17 پست

سلام‌ ب همه دوستا گل

من چندین بار هواپیما سوار شدم ولی بازم خیلی میترسم مخصوصا از وقتی بچم دنیا امده 

فردا پرواز دارم همش فک میکنم خدایی نکزده یه چیزی بشه پسرم گناه داره فقط پنج ماهشه 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه رو با کالسکه میبری داخل هواپیما؟

نه 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
پروازت داخلیه یا خارجی؟

داخلی تهرانم میرم ابادان اون ی ساعت میمیرم

من تاحالا نمیترسیدم.ولی اخرین بار مسافت یک ساعته رو دوساعت و نیم رو هوا چرخ میزد همش باتکونای وحشتناک.هی به زمین نزدیک میشد دوباره اوج میگرفت.😨😨😨😋بدون هیچ توضیحی.نمیدونم دفعه دیگه شاید بترسم

ارامشی که اکنون دارم مدیون انتظاریست که دیگر از کسی ندارم
داخلی تهرانم میرم ابادان اون ی ساعت میمیرم

خب چیزی نیس زود تموم میشه سفرت 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
ترس چرا من حداقل ماهی یکبار سوار میشم از ماشین که امنتره.

از بس سقوطارو شنیدم قبلا اینجور نبودم الان خیلی میترسم نمیدونی ک دارم سکته میکنم 

خب چیزی نیس زود تموم میشه سفرت 

یاسوجم یه ساعت بود بنده خداها

از بس سقوطارو شنیدم قبلا اینجور نبودم الان خیلی میترسم نمیدونی ک دارم سکته میکنم 

امار مرگ ناشی از سقوط هواپیما خیلی خیلی پایینتر از آمار مرگ جاده ای هست.خواستی سوار شی تا آخر پرواز ذهنتو مشغول یه مساله ای کن تا خیلی به پرواز فکر نکنی

امار مرگ ناشی از سقوط هواپیما خیلی خیلی پایینتر از آمار مرگ جاده ای هست.خواستی سوار شی تا آخر پرواز ...

اره درسته 

باشه حتما حتما

وای دقیقا منم مثل شمام ،بااینکه چندین بار سوار شدم ولی الن مثل چی میترسم !اخرین بار تو هواپیما چنان ...

من چون کسیم پیشم نیست تنها میرمو میام میترسم اگ‌شوهرم همرام باشه باز بهترم ولی در کل وحشت دارم همیشم باید برم بیام با هواپیما با مامانم اینا خیلی فاصله دارم‌مجبورم 😭😭😭😭😭☹بازم توکل ب خدا ب پسرم پنج ماهم رحم کنه خدا سالم بزسیم