2777
2789
عنوان

بیاین بگین چرا شوهرم اینجوریه

370 بازدید | 24 پست

واقعا هنوز خودم نفهمیدم وقتی بچه ها کنارمان نیستن باهام خوبه مهربونه ولی وقتی بچه ها هستن که ۹۹%مواقع هستن به شدت سرد و بد دهن میشه و فقط با فحش و لگد حرف میزنه 

دوم اینکه پیش خانواده خودش رفتار بهتری داره با من البته منظورم اینه که بهم توهین نمیکنه یا بد حرف بزنه ولی همچنان بی محلی میکنه 

همه بهم میگن چجوری تحملش میکنی

واقعا نمیفهمم چرا باخانواده خودش که باهاشون بزرگ شده اینقدر رودروایسی داره ولی با خانواده من بی دلیل بده

شما می تونید حدس بزنید شوهرم چشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه موقعی ک بچه هان شوهرت بداخلاقه بنظرم بعضی مردا این شکلن دیدم ک میگم

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

اگر شوهرتون ترک هست رفتارش طبیعیه

ترم ها جلو خانواده‌شون اهمیت به زن رو جالب نمیدونن

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
اینکه موقعی ک بچه هان شوهرت بداخلاقه بنظرم بعضی مردا این شکلن دیدم ک میگم

خوب چرا اصلا نفر سومی که باشه باهام بده در تنهایی هم خوب نیستا ولی باز بهتره کاری به کارم نداره

خوب چرا اصلا نفر سومی که باشه باهام بده در تنهایی هم خوب نیستا ولی باز بهتره کاری به کارم نداره

فکر کنم اعتماد به نفسش پایینه , جلو بقیه میخوادنشون بده شما ازش سرتر نیستی

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
ترکه

همینه 

ازش انتظار بیشتر نداشته باش

بیش‌ترشون نکبت و بی اخلاق هستن 

نثتحربه سال‌های درازه منه

اگر از جنس خودش نباشی که بیچاره ای 

اما مرتب تو پوزش بزن 

ایراد بگیر ازش نذار خودشو سر بدونه

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
اگر شوهرتون ترک هست رفتارش طبیعیه ترم ها جلو خانواده‌شون اهمیت به زن رو جالب نمیدونن

ترک ها یکم غیرتی هستن مثل همسر من که میگه محبت باید شخصی بین خودمون باشه  خونه خودمون جار زدنی نیست همسر منم بین خانوادش زیاد محل نمیده خودش میگه خجالت میکشم ولی بی محلی هم نمیکنه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چه ربطی به ترک بودن داره اخه شوهر مام ترکه چرا اینجوری نیس🥴

ببین خودت ترک هستی شاید ازش درمیای

یا خیلی از رفتارها رو بد نمیدونی

البته آدم ها متفاوتن عزیزم

اما من تجربه زیادی دارم و خیلی تو شهر های ترک‌نشین بودم