2777
2789

رژیم پاکسازی بدن یه جور آشه که چهارده روز میخوری ولی ظرف 14 روز 3 4 کیلو کم میکنی تو اینترنت سرچ کنی میاد.

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسمش آش آبغوره و زنجبیله

من 14 روز انجام دادم سخت بود اما واقعا تغییر رو حس کردم تا حدود 4 کیلو هم کم کردم حالا شاید دوباره هم قبل ماه مبارک یه دوره دیگه انجامش بدم..

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

آره ولی به نظرم می ارزه تازه من تنها نگرفتم همسرم هم انجام داد این یه جور رژیم پاکسازیه بدن از سمومه

سلام بچه ها 

منم ده سال درگیره اضافه وزن و لاغر شدنم رژیم گرفتن و ورزش کردن و وزن کم کردن اما فقط برای یه مدت تازه قرص لاغری هم مصرف کردم که کلا گوارشم تعطیل شد و معده ام و داغون کردم تا دو سال درگیر  مداوای معده ام بودم توی تاپیکای دیگه هم گفتم .....

شوهرم بهم گفت دیگه حق نداری اسم رژیم و قرص و ازاین کوفت و زهر مارا رو بیاری منم دیگه افسرده و نا امید بودم خودمم خسته شده بودم از راهایی که به بیراهه رفتن و تناسب اندامی که برام مثل افسانه ها یه رویای  دست نیافتنی شده بود......

ورزش هم میکردم اما تا چند روز نمیتونستم دوباره میدیدم وزنم زیاد و زیاد تر شده .....

کامنتای همه رو راجع به لاغری میخوندم شاید یه راهی باااشه که آدم هم سالم بمونه هم راحت وزن کم کنه با کالری شماری هم فقط عصبی میشدم و مهمتر از همه من راه پایدار میخواستم برای رسیدن به  تناسب اندام نه اینکه همش حواسم به خوردنم باشه و تحرکم بالا باشه و از اینا که خودتون بهتر میدونین

یه کامنت خوندم توی همین سایت که خیلی دوستش دارم یه خانم بود که با روش ذهنی 19 کیلو کم کرده بود اونم پایدار .......

پیگیر شدم دیدم واااااااای چقدر دنیا پیشرفت کرده و من خواب موندم یه دوره ای به اسم راز تناسب اندام استادش امیر همتی هست 

رفتم دوره رو خریدم و تا دو روز توی شوک حرفای استاد دوره بووووووووووودم

خدا میدونه با تمام حرفایی که تابحال در مورد تناسب اندام شنیده بودم تا قبل از اون فررق داشت و هنوزم برام تازگی داره .....

الان ده روزه اصلا خودمم نفهمیدم چطور 4کیلو وزن کم کردم و از خوشحالی و حال خوبی که دارم شوهرمم خیلی راضیه ......

توی تل اسم امیر همتی رو سرچ کنید   میتونید پیدا کنید برین خودتون ببینین حتی 30 کیلو کاهش وزن هم داشتن آدمایی که توی دوره هستن .....

من به این ایمان رسیدم بهتر از این توی دنیا نیست بچه ها فقط یبارم که شده خودتون امتحان کنین میفهمید من چی میگم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز