2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

افرین خسته نباشی. منم فقط شبها شیر بهش میدم و خیلی بهانه گیر شده

من سه روز شبا دادم روزا ندادم بعدش کلا قطع کردم چندروزه شبا میدی؟ براش ژله ابمیوه کیک بخر بزار رو میز شب که بیدار شد بااونا سرگرمش کن دیگه برا شیر بیدارنشه

میشه بگیدبچه هاتون چن سالشه؟وازچن ماهگی شیروکمتروکمترش کردید

دخترمن20ماهشه من سه روز روزا ندادم شبا دادم بعدش از س شب کلا شیردهی رو کم کردم سیع کن روزا کم شیر بدی کمترش کن و قطع کن من یکم رژ زدم سر سینه ام دخترم نخورد

دخترمن20ماهشه من سه روز روزا ندادم شبا دادم بعدش از س شب کلا شیردهی رو کم کردم سیع کن روزا کم شیر بد ...

ایده جالبیه،مرسی گلم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
من سه روز شبا دادم روزا ندادم بعدش کلا قطع کردم چندروزه شبا میدی؟ براش ژله ابمیوه کیک بخر بزار رو می ...

ی ماهی میشه روز را قطع کردم ولی تو این مدت دو سه باری شد که روزم خورد

اما هنوزم سراغشو میگیره روزا و به شدت نق نقو و بهانه گیر شده و کم خواب

ایده جالبیه،مرسی گلم

من به زور شکللت و ژله و ابمیوه از شیر گرفتمش سیع کن وقتی هوا تاریک صد اونقدر غذا بدی بخوره که شب واسه شیر بیدار نشه از خدا کمک بگیر دعا کن برو حموم غسل کن و بعدش مثلا بچت ک 24ماهشه بگو این24ماه شیر پاک رو تقدیم پیامبر میکنم خودش کمکمون کنه تابچه راحت از شیر جداشه

ی ماهی میشه روز را قطع کردم ولی تو این مدت دو سه باری شد که روزم خورد اما هنوزم سراغشو میگیره روزا ...

چون خیلی زمانه ک روزا نمیدی و شبا میخوره باعث شده اونجوری بشه میدونم خیلی خیلی سخته اما چاره نداری یااز امشب یااز فردا از شیر بگیر کلا تا بچت دچار مشکل روانی نشه کلا از شیر گرفتن باعث مشکل روانی میشه اما زود خوب میشه . . . یاعلی بگو و شروع کن دوست خوبم من تونستم سخت بود اما شد 

چندوقته از شیر گرفتی!!!؟؟ اوایل بچه ها اینجوری میشن بهانه جو و لجباز، انگارمیخوان اَزَمون انتقام بگ ...

اره مثلا صبح ساعت7بیدار شده بود داشت منو میزد بغل باباشم نمیرفت کلی منو زد بعدش خوابید امیدوارم خوب شه واقعا اعصابم نمیکشه دیگه بازوهام خسته شدن دوروزه فقط بغلمه

من به زور شکللت و ژله و ابمیوه از شیر گرفتمش سیع کن وقتی هوا تاریک صد اونقدر غذا بدی بخوره که شب واس ...

ممنون  گلم انشالله منم روزی بتونم البته پسرم کوچولوه هنوز ولی انقد ازالان دلم میسوزه براش ووابسته سینه س میخوام ازتجربه هاتون استفاده کنم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

منم پسرمو راحت از،شیر گرفتم یدفه ای گرفتمش.روزا اصلا بهش ندادم و دو شب موقع خواب بهش دادم و شب سوم دیگه خودش نخورد.الانم دو هفته ای میگذره و کامل از،سرش افتاده

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤