خانوما من از چهرم راضی ام اما اندامم نه هیکل چهارشونه دارم استخوون بندیم درشته دستام کشیده و باریک نیس تپله یکم پهلو دارم سینه هام بزرگه از بدن خودم بدم میاد چکار کنم زود بیام رو فرم باشگاه هم نمیتونم برم دارویی چیزی سراغ دارین زود جواب گرفته باشین زود لاغر بشین
تجربه ثابت کرده شمااگر سرت توکار خودت باشه دلیل نمیشه بقیه سرشون توکار شمانباشه
مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
کاهش و افزایش وزن بار روی کبد رو زیاد میکنه.تغذیتونو درست کنید و صبور باشید.سلامتیتون رو فدای ظاهر نکنید.مواظب کبد و کلیتون باشید و سرخود اقدامی نکنید!
-و عشق گرچه قافیه اش مشکل است،ولی اگر که خدا بخواد ردیف خواهد شد... -من باید الان دغدغم این باشه که صبح از خواب پامیشم همسرم رو ببوسم، لپُ های دخترِ خوشکلم رو بکشم و با لگد پسرم رو بیدار کنم بره نون بگیره نه اینکه تو فکر این باشم که وقتی آنلاینه چرا سین نمیکنه. -با افتخار یک مرد فمینیست هستم.
عزیزم لاغری فوری خوب نی کلیه ما با چربی نگه داشته شده لاغری فوری یاعث افتادی کلیه و اب شدن چربی که کلیه رو گرفته میشه و باعث میشه نتونی درست ادرار کنی و مشکل به وجود می اد برات
مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
منم دلم میخواست این تایپیکو بزنم امشب. ولی همه راهها رو رفتم میدونم که فقط سالم خوری و اندکی تحرک کافیه برای لاغر شدن. دارو زیاد مصرف کردم همشون عوارض دارن.اکثرا عصبی میکنن. رژیم هم زیاد گرفتم انواع مختلفشو. بهترررررین هاش رژیم دوکان دایت بوده که کاهشش زیاد بوده و بدون گرسنگی.خام گیاهخواری هم خوبه اگه ضعف نکنی.کالری شماری هم اگه اصولی باشه خوبه