2777
2789

والله یه 300 پس انداز کردم گفتم یه خرجی واسسه سفرمون الان دادم وایه قسط شانس فقط دره خونه ی منو میزنه😂😂😂😂😂

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول قسطها و شار  ژ ساختمون رو میدم. آخرش هر چی موند رو تقسیم بر ۳۰ (یک ماه)میکنم ببینم روزی چقدر میتونم خرج کنم. مثلا اگر روزی ۲۰ هزار تومن باشه. من روزی ۲۰ تومن تو کیفم میزارم.نه کمتر نه بیشتر.اگرم اون روز ته کیفم چیزی از ۲۰ تومن موند کنار میزارم به عنوان پس انداز. شده روزی که چیزی خرج نکنم و ۲۰ تومن رو کنار بزارم

از قلک و برنامه ریزی واسه پول خرج کردن واسه خرید روزانه پس انداز میکنم. پولامو جمع میکنم یا میدم طلا که الان گرونه خیلی دیگه دور  طلا نمیرم یا میدمش وسایل خیلی خوشگل که روحیمو خوب میکنه یا جمع میکنم که بشه باهاش یکاری کرد مثلا قبل عید ۶ میلیون جمع کردم دادم شوهرم واسه مجوز خونه که میخوایم بسازیم. الانم یه تومن پس انداز دارم که میخوام بدمش یه پلاک واسه دخملم

اول قسطها و شار  ژ ساختمون رو میدم. آخرش هر چی موند رو تقسیم بر ۳۰ (یک ماه)میکنم ببینم روزی چقد ...

فکرخوبیه. همسرت میدونه پس انداز میکنی؟؟

✨خدایا امیدم توئی✨
از قلک و برنامه ریزی واسه پول خرج کردن واسه خرید روزانه پس انداز میکنم. پولامو جمع میکنم یا میدم طلا ...

چخوب ایول. روزی چقد جمع میکنی

✨خدایا امیدم توئی✨
چخوب ایول. روزی چقد جمع میکنی

روزی نیس هرچقد دستم بیاد.  به خورد و خوراکمونم خوب میرسم  ولی اصرافم نمیکنم. البته قسط اصلا نداریم ولی ماهی ۳۰۰ کرایه میدیم. ماهی یه تومن یا پونصد یا هفتصد پس انداز میکنم بعضی وقتام که لباس بخریم یا یهو یه خرج پیش بیاد هیجی پس انداز نمیمونه که بکنم

روزی نیس هرچقد دستم بیاد.  به خورد و خوراکمونم خوب میرسم  ولی اصرافم نمیکنم. البته قسط اصل ...

https://t.me/joinchat/KIkLdRR_TUTHhuRz- لینک گروهه  کپیش گن بیا ujZ5w : https://t.me/joinchat/KIkLdRR_TUTHhuRz-ujZ5w

✨خدایا امیدم توئی✨

به عنوان کسی که الان با شوهرم تو بازار ازاد هستم و خانوادم کاسب هستن با اطمینان میگم داخل ایران باید همیشه مقروض باشین و همیشه دارایی نقدی تون رو تبدیل به سرمایی قابل عرضه تو بازار مثل سکه طلا زمین مغازه دلار یورو بکنید چرا  چون بدهی شما ریالی هستش و همین گذر زمان میزان بدهی شما بر اثر تورم کم میشه

چون شما بازار بین حرفه ای نیستین نمیتونید سوار موج های بازار ارز و سکه و سرمایه بشین نظر من پس انداز پولی مثل دلار یورو ین و یا خرید ربع . نیم یا تمام  سکه هستش 

با توجه به اینکه دولت همیشه رو بازار مسکن دست میزاره تو جهش ها شما اگه بخوایین رو ملک مسکونی سرمایه گزاری انجام بدین در بهترین حالت ارزش پولتون رو حفظ میکنین یعنی چی 

دلار طلا حدود سه  برابر شد ولی خونه میانگین دو برابر 

اینکه تو کتابهای موفقیت مثل کتابهای برایان تریسی میگه روزی که توش پس انداز نکنین روز خوبی نیست برای کشوری مثل امریکا هستش که اولین اسکناسی که چاپ کرده یه دلاری هستش که الان چاپ میشه و بازم توان خریدش برابر به اندازه خرید یک کیو پیازه نه ریال ما که بوی پیاز هم باهاش نمیدن

به عنوان کسی که الان با شوهرم تو بازار ازاد هستم و خانوادم کاسب هستن با اطمینان میگم داخل ایران باید ...

اصلاح کردمش 

به عنوان کسی که الان با شوهرم تو بازار ازاد هستم و خانوادم کاسب هستن با اطمینان میگم داخل ایران باید همیشه مقروض باشین و همیشه دارایی نقدی تون رو تبدیل به سرمایی قابل عرضه تو بازار مثل سکه طلا زمین مغازه دلار یورو بکنید چرا  چون بدهی شما ریالی هستش و همین گذر زمان میزان بدهی شما بر اثر تورم کم میشه

چون شما بازار بین حرفه ای نیستین نمیتونید سوار موج های بازار ارز و سکه و سرمایه بشین نظر من پس انداز پولی مثل دلار یورو ین و یا خرید ربع . نیم یا تمام  سکه به صورت پس انداز انجام بدین نه خرید و فروش و دلالی وقتی پس اندازتون به حدی رسید اونو تجمیع و تبدیل به سرمایه درشت کنین چون سرمایه درشت سخت تر خرد و هزینه میشه و مدیریت یه سرمایه بزرگ راحتره تا چندتا خرد هستش

با توجه به اینکه دولت همیشه رو بازار مسکن دست میزاره تو جهش ها شما اگه بخوایین رو ملک مسکونی سرمایه گزاری انجام بدین در بهترین حالت ارزش پولتون رو حفظ میکنین یعنی چی 

دلار طلا حدود سه  برابر شد ولی خونه میانگین دو برابر