2777
2789
عنوان

دوست دارم همش با شوهرم کل کل کنم

264 بازدید | 14 پست

دوس دارم همش دعوا وبحث کنم خیلی حرص دراره همش فک میکنم دوسم نداره یسره گوشیشو چک میکنم سابقه گوگلش وچک میکنم دوس ندارم خونه تنها باشه یسره بش مشکوکم مث یه نوع مرض گرفتم چکار کنم از وسواس گونه بودن رفتارهام خست شدم

تجربه ثابت کرده شمااگر سرت توکار خودت باشه دلیل نمیشه بقیه سرشون توکار شمانباشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این کار عادت کردی ،منم یه مدتی خیلی با دخترم دعوا میکردم اصلا دیدم دخترم میگه مامان ،دوست دارم دعواش کنم یعنی مغزم اینو بهم میگفت که هر موقع چیزی گفت تو باهاش دعوا کن اما اصلااااا با شوهرم این طوری نبودم  دیگه کم کم حیلی به دخترم توجه گردم و خوب شدم در واقع ملکه ذهنم شده بود که باید دعوا کنم  

وقُل ربِ اَنزلنی مَنزِلاً مبارکه انتَ خیرُ منزِلین دعایی برای خانه دار شدن ،اگر خوندین برای منم یه صلوات بفرستید مچکرم
به این کار عادت کردی ،منم یه مدتی خیلی با دخترم دعوا میکردم اصلا دیدم دخترم میگه مامان ،دوست دارم دع ...

بیشتر بگو...منم مثل قدیم تو شدم انگار 

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
به این کار عادت کردی ،منم یه مدتی خیلی با دخترم دعوا میکردم اصلا دیدم دخترم میگه مامان ،دوست دارم دع ...

منم دوس دارم یسره گیر بدم انگار لذت میبرم از اینکار😭بعدش پشیمون میشم

تجربه ثابت کرده شمااگر سرت توکار خودت باشه دلیل نمیشه بقیه سرشون توکار شمانباشه
چیا بت گف

باید خودت باهاش حرف بزنی همه این چیزایی که توی تاپیکت گفتیو به دکتره بگو متوجهت میکنه که کجای افکار و رفتارت اشتباهه

بعدکه از اشتباه دربیایی خودت آرامش میگیری و راحت میشب

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر    
بیشتر بگو...منم مثل قدیم تو شدم انگار 

هر چی میخوای بپرس که جواب بدم

وقُل ربِ اَنزلنی مَنزِلاً مبارکه انتَ خیرُ منزِلین دعایی برای خانه دار شدن ،اگر خوندین برای منم یه صلوات بفرستید مچکرم
منم دوس دارم یسره گیر بدم انگار لذت میبرم از اینکار😭بعدش پشیمون میشم

شوهرت ازت سرد میشه یکی که بهش توجه کنه و باهاش خوب باشه میره سمت اون