ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به این کار عادت کردی ،منم یه مدتی خیلی با دخترم دعوا میکردم اصلا دیدم دخترم میگه مامان ،دوست دارم دعواش کنم یعنی مغزم اینو بهم میگفت که هر موقع چیزی گفت تو باهاش دعوا کن اما اصلااااا با شوهرم این طوری نبودم دیگه کم کم حیلی به دخترم توجه گردم و خوب شدم در واقع ملکه ذهنم شده بود که باید دعوا کنم
وقُل ربِ اَنزلنی مَنزِلاً مبارکه انتَ خیرُ منزِلین دعایی برای خانه دار شدن ،اگر خوندین برای منم یه صلوات بفرستید مچکرم
به این کار عادت کردی ،منم یه مدتی خیلی با دخترم دعوا میکردم اصلا دیدم دخترم میگه مامان ،دوست دارم دع ...
بیشتر بگو...منم مثل قدیم تو شدم انگار
مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.