2777
2789
عنوان

بزرگترین مشکل و آرزوتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 58 پست
آرزوم اینکه شوهرم واسم ماشین بخره.مال خودخودم باشه😂😂😂وخونه مونو عوض کنیم بریم شهردیگه. سلامتی ما ...

ومشکلم هم تخمدانام تنبل هستن وپلی کیستیکم وخیلی دارم رنج میبرم

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید مسخره بیاد. ولی من بابام وپدرم فوت شدن. در عرض بک سال. دیگه تحمل دوری از مامانم رو ندارم. میدون ...

وای عزیزم منم تک دخترم و! خیلی به مامانم وابسته اصلا نمیتونم نبودنش رو تحمل کنم دوس دارم سالهای سال زنده باشه و با نبودنش منم نباشم

بعضی وقتها که خبر مرگ مادری رو می شنوم از ترس استرس میگیرم  

پس بجز مشاوره رفتن راهی نیست بشناسیمش؟

شناخت قبل از ازدواج خیلی سخته وتاوقتی ی مدت سرو‌کله باطرف نزنی رو نمیشه خصلتای بد ب نظرم رفتار پدر با مادر شو اگ میتونی از نزدیک ببین پسرا از پدرا یاد میگیرن‌ و اینکه رفت و امدم تاحدی یچیزایی رو روشن میکنه اما بازم اوایل رابطه ها طرف خیلی مواظب رفتارشه باید زرنگ باشی ک بفهمی یسری چیزارو مشاوره خبره هم خیلی کمک میکنه 

وای عزیزم منم تک دخترم و! خیلی به مامانم وابسته اصلا نمیتونم نبودنش رو تحمل کنم دوس دارم سالهای سال ...

میفهمم چی میگی. باورت نمیشه تنها ارزوم اینه با مامانم تو‌یه روز ویک ساعت نباشم. تحمل دوری رو ندارم

شفای یه نفر که بیماره و خیلی دوسش دارم 

عزیز دلم برای تمام آدمایی که یا خودشون بیمارن یا عزیزشون یه کتاب معرفی میکنم که به نظر من و خیلی های دیگه از کتاب نتیجه گرفتن بهترین کتاب حال حاضر دنیاست در حوزه موفقیت و سلامتی

اسمش (فراسوی شفای زندگی) نوشته امیر  همتی 

خیلی از آدما داخل و خارج ایران از این کتاب نتیجه گرفتن از درمان سرطان درجه چهار تا درمان نازایی و ام و اس همه وهمه با تمام وجود این کتاب ارزشمند رو خوندن و تمرینایی که نویسنده گفته انجام دادن با جون و دل تا خودتون نخونین متوجه نمیشین منظورم چیه 

من اسم استاد رو توی تل سرچ کردم و به مدیر فروششون پیام دادم و کتاب رو خریدم دو فصل اول کتاب هم رایگان توی کانالشون هست 

نتایج افرادی که از کتاب نتیجه گرفتن هم توی فصل دهم خوندم هم توی کانالشون میذارن

بخدا ارزش یبار امتحان کردنو داره 

از خدا برای همه انسان ها سلامتی میخوام....

عزیز دلم برای تمام آدمایی که یا خودشون بیمارن یا عزیزشون یه کتاب معرفی میکنم که به نظر من و خیلی های ...

مرسی مهربونم 

دوست دارم انسان هایی مثل شما را که به درد آدم های دیگه اهمیت می دید 

فقط عزیزم متد خاصی برای درمان دارند؟ 

بزنم تو تل اسمشون میاد؟ 

مرسی مهربونم  دوست دارم انسان هایی مثل شما را که به درد آدم های دیگه اهمیت می دید  فقط ع ...

آره عزیز دلم یه متد کاملا علمی و اثبات شده دارن 

توی تل بزنین اسمشون میاد 

اسم سایتشون هم هست:گروه بین المللی امیر همتی 

اگر نتونستین پیدا کنین بگین تا باز هم راهنماییت کنم عزیزم