2777
2789
عنوان

بزرگترین مشکل و آرزوتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 58 پست

بچه ها شايد باورتون نشه من همين چند دقيقه پيش يه خبر عالى شنيدم دارم بال در ميارم

دوست پسرم الان زنگ زد گفت يه شركت خيلى معتبر بهش پيشنهاد همكارى توى يه پروژه بزرگ رو داده

ميخواستيم تا آخر امسال ازدواج كنيم ولى كار نداشت البته درسش هم هنوز تموم نيست

ولي خيلي خوشحالم خيلي خيلي

الان چخبری بهتون بدن خوشحال میشین از ته دل

فعلا فقط خبر سلامتیم و تموم شدن روزای بیماری 

ان شاءالله همه سالم باشن ولی هیچی از سلامتی مهمتر نیست تا از دستش ندی نمیفهمی 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بزرگترین آرزوم اینه که دبیری شیمی قبول شم.متن اکانتمو بخونید متوجه میشید پول همهچی نیس. توروخووووودااا التماستون میکنم دعا کنید من امسال دبیری شیمی قبول شم😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

آرزو: جور شدن شغل شوهرم و انشاالله اینکه مامان و بابا بشیم

مشکل:مدتیه خیلی زودرنج شدم.زود از کوره در میرم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

آرزوم اینکه شوهرم واسم ماشین بخره.مال خودخودم باشه😂😂😂وخونه مونو عوض کنیم بریم شهردیگه.

سلامتی مامانم.

خوشبختی وسلامتی برادرم.

موفقیت پسرم.

باشوهرم عاشق هم بمونیم وخداشوهرمو تنهانزاره وکمکش کنه هیچ وقت به بیراهه کشیده نشه.پاک بمونیم همیشه.

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍