2777
2789
عنوان

جنس دوم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 24 پست

دغدغه و خواسته م اینه که به عقایدم و حق انتخابم احترام بذارن

کسی فکر نکنه مالک افکار من و بدن منه

خیلی پیش پا افتاده ن ولی تو این نقطه ی دنیا باید براش بجنگی

پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....

مثلا دغدغه هایی که بنظر خودم وجود داره برای خانم های ایرانی:

دید بد جامعه به خانم هایی که جدا شدن.

این که نمیتونن خیلی ازادانه به بعضی هنر‌ها برسن و باهاش فعالیت کنن.

و

...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ایران زن ها تمام فکر و ذکرشون همسر  و بچه هاشون و فکر میکنن وظیفه دارن فقط آماده به خدمت اونا باشن و بخاطرشون اهداف خودشونو عزت نفس و علایقشونو فدا کنن و خودشون رو دست پایین میگیرن و دست آخر از بچشون طلبکار میشن که من زندگی نکردم تو رو تر و خشک کردم که تو الان نمیزاری من زنتو انتخاب کنم و تو زندگیت دخالت کنم؟ و اگر کسی بخواد بخودش اهمیت بشه میشه بی عاطفه و خودخواه و شمر و اصن مادر نیست 

اگر مرد تحقیر کرد کار خونه هیچی انجام نداد با بچه بازی نکرد و نگهش نداشت اشکال نداره زن باید بسازع ولی اگر زن به مرد گفت کهنه بچه رو عوض کن و یا از مهمون پذیرایی کن حقشه که شوهرش خیانت کنه

همینقدر سطحی و بی منطق

مثلا دغدغه هایی که بنظر خودم وجود داره برای خانم های ایرانی: دید بد جامعه به خانم هایی که جدا شدن. ...

واقعا 

چرا باید یه موجود عاقل و بالغ فقط بخاطر جنسیتش مجبور شه برای شخصی ترین کارهاش هم از یه موجود دیگه اجاره بگیره که گاها حتی اون شوهر طرف اندازه زن منطق و هوش و قدرت تحلیل نداره

حتی به چشم دیدم مرده میگفت شوهر صاحب اختیار زن هست 🤢🤮

چقدر خوب بود حرفات 🌷🌿

چقدر خوب که یکی متوجه میشه

خسته شدم انقدر به زن ها گفتم شما وظیفه ندارید همه چیز رو به تنهایی به دوش بکشید و اسمش زندگی مشترکه وظایفش هم مشترکه ولی نمیفهمیدن و الکی توجیه میکردن

حتی تمیزی خونه میگن اگر خونه تمیز نباشه یعنی زن تمیز نیست در صورتی که محیط زندگی مشترکه و هردو یک میزان نقش و وظیفه دارن توش