2777
2789
عنوان

کدوماش بهتر

382 بازدید | 24 پست

اینکه شوهرتون روزی چندبار از سرکار زنگ بزن باهاتون حرف بزن اونم نیم یاعت و بکساعت بگین و بخندبن یا شوهرتون انقد کار داسته باسه که فقط روری یکبار زنگ بزن حال احوالپرسی کنه من یکی از دوستام شوهرش از کار روزی چحد بلر زنگ میزنه حرف میزنن خاطره میگن برام عجیب عین اولای نامزدی ۶ ماه عروسی گردن فقط موندم سوهرش چی بهش میگه که انقد حرف دارن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

میگم خوش به حالش چه شوهری داره که از سرکارم انقد تو فکرش همش زنگ میزنه بهش چه دوسش داره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ن زیاد حرف زدن خوب نیست

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اول برو ببین کارش چیه؟؟؟شوهره دوستتو میگم

جاریم شوهرش کارش سنگین نیست بیکاریش زیاده و تنهاس تو شرکت شبکاره واسه همین چندبار زنگ میزنه بهش حوصلش سرنره

ولی شوهر من پشت دستگاهه هرلحظه خطرش بیشتره کاری نداشته باشم زنگ نمیزنم بهش شوهرمم ظهر ناهار دراومدنی یه بار زنگ میزنه اونم حرفایی ک نیازه میزنیم یا احوالپرسی

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍

کار داره نمیتونه زیاد زنگ بزنه من کلا رمانتیک فکر میکنم  

میگم شب از سرکار برگرده خسته و کوفته بگه خانومم کجایی که از صبح زیاد صداتو نشنیدم  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
نیم ساعت یه ساعت حرف میزنن ؟ اونم از محل کار؟  این دیگه چه جور کار کردنه؟

اره شوهرش شیفت ولی مثلا کارش تخصیصی اگز دستگاهی خراب بشه میزه پاش بیشتر بیکار تو محل کار با خوابه یا داره زنگ میزنه

خب اول برو ببین کارش چیه؟؟؟شوهره دوستتو میگم جاریم شوهرش کارش سنگین نیست بیکاریش زیاده و تنهاس تو ش ...

اره شوهر جاریت عین همین شوهر دوست من اونم شیفت تنها کار زباری تداره ولی بارم خیبی ها تو بیکاری هم زنگ نمیزنن

اره شوهرش شیفت ولی مثلا کارش تخصیصی اگز دستگاهی خراب بشه میزه پاش بیشتر بیکار تو محل کار با خوابه یا ...

اگه منافاتی با کار کردنش نداره ، که عیبی نداره تازه خوبم هست که وقتشو با زنش پر میکنه 

من فکر کردم شاید میخواد از زیر کار در بره که وقتشو با تلفن کردن پر میکنه