دخم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 611 عنوان دندون عقل 40 بازدید | 6 پست هزینه کشیدن دندون عقل رو کسی می دونه 1398/01/19 | 19:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 تهرانی؟ جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 کشیدنو نمیدونم ولی دوسال پیش برای جراحی عقل نهفته رفتم گفت۳۵۰تومن منم زورم اومد رفتم بیمارستان میلاد رایگان شد جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
یوکی7 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 19110 از ۲۰۰به بالا فکر کنم برو پیش دندانپزشک عمومی یا کلینیک سیدالشهدا تو بازار اونجا خیلی ارزونتره
منتظرمسافرکوچولو عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 906 من۴روزمونده به نوروزکشیدمبادفترچه شد۹۵تومن.پارسالم شوهرم باجراحی شد۱۰۰تومن. 👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
منتظرمسافرکوچولو عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 906 من۴روزمونده به نوروزکشیدمبادفترچه شد۹۵تومن.پارسالم شوهرم باجراحی شد۱۰۰تومن. هردومون هم توی مطب 👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪