2777
2789
عنوان

دوفاستون لطفا بیاید سریع

39 بازدید | 4 پست

سلام من دوم فروردین پریود شدم تا 6فروردین دو روز بعدش نزدیکی داشتیم و دو روز بعدش افتادم به لکه بینی خیلی کم هیچوقت اینجور نبودم برای بارداریمم اقدامم

رفتم دکتر دیروز تا بهش گفتم گفت احتمالا زخم دهانه رحمه تا معاینه کرد گفت بخواب برای سونو خلاصه سونو واژینالم کرد و گفت احتمال بارداری هست و دوفاستون برو حالا نمیدونم تو

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
مصرفش تو باردارى مشكلى نداره برعكس جاى بچه رو سفت ميكنه😍

عزیزم من دیروز دکتر بهم گفت احتمال بارداری هست ولی مطمئنم نکرد گفت تا سه روزه اول مصرف قرصها اگر پریود شدی بیا پیشم اگر نشدی یه هفته بعدش برو ازمایش بارداری بده

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميگم كه خوردنش ضررى نداره  كاش يه دكتر ديگه هم ميرفتى شايد زودتر تشخيص بادرادى بدن تيتر بتا ن ...

فقط چندروز قبلش بی بی زدم منفی بود فکر کنم هنوز خیلی به اونجا نکشیده بود که نشون بده؟تیتر بتا بعده چندر روز نشون میده نایجه بارداری رو عزیزم؟