2777
2789
عنوان

معرفی دکتر قلب

3098 بازدید | 16 پست

سلام عزیزانم مادر من پس از درگذشت برادر جوانم دچار بیماری قلبی شده دکتر خوب قلب می شناسید دکتر شاهرخ تقوی رو کسی می شناسید ویا کسی رو می شناسید که مریض ایشون باشند ونتیجه گرفتند گفتند آریتمی ضربان قلب داره ودهلیز چپ بزرگ شده پاهاش هم ورم. داره. لطفا راهنمایی کنید کسی تجربه داره

سلام 

امیدوارم خدای به حق این ماه عزیز مادر وخواهرتون رو شفا بده

خواهش میکنم برای شفای عاجل همه مریض ها ومن هم دعا کنید

خیلی محتاجم به دعاتون

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2650123/نامه-به-باب-الحوائج-حضرت-عباسع?postId=86557255

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

عزیزم خدا کمکت کنه تو این همه مشکلات.انشالله حضرت فاطمه دستت رو بگیره.و کمکت کنه عزیز خواهراتون چطور ...

سلام سایه عزیزم ممنونم از اینکه به یاد من هستید خواهرم فعلا شیمی درمانی پرتو درمانی همزمان انجام داده هفته قبل بردیم پابوس امام رضاع هنوز اسکن نداده دکتر گفته باید اسکن بدی تا ببینیم درمانها اثر کرده یا نه انشالله که امام رئوف مارو دست خالی نذاره خیلی التماس دعا انشالله جواب خوب باشه وهمین جا اعلام کنم عزبر دلم قربون دل مهربونت برم

سلام  امیدوارم خدای به حق این ماه عزیز مادر وخواهرتون رو شفا بده خواهش میکنم برای شفای عاجل ه ...

سلام ممنونم عزیزم از دعای خیرتون من هم دعاگو هستم اگه لایق باشم ممنونم که به یادم هستید انشالله خدا همیشه شما رو یاد کنه من نتونستم وارد سایت بشم خدا خودش کمک کنه 

سلام ممنونم عزیزم از دعای خیرتون من هم دعاگو هستم اگه لایق باشم ممنونم که به یادم هستید انشالله خدا ...

سلام سایه عزیزم ممنونم از اینکه به یاد من هستید خواهرم فعلا شیمی درمانی پرتو درمانی همزمان انجام داد ...

انشالله امام رضا دست خالی نمیذارتون عزیزم.انشالله کوچک شده باشه تا بشه جراحی کرد 

عزیزم پدر منم آریتیم قلبی داشت و دریجه های قلبش مشکل پیدا کرده بود . زیر نظر دکتر لیا میرصفایی هستن و خیلی  حالشون بهتره . البته جراحی دریچه هم انجام داد و الان که زیر نظر ایشونم هست خیلی حالشون بهتر شده این ادرس سایت شونه شاید بتونه کمکتون کنه 

عزیزم پدر منم آریتیم قلبی داشت و دریجه های قلبش مشکل پیدا کرده بود . زیر نظر دکتر لیا میرصفایی هستن ...

منم زیر نظر دکتر میرصفایی هستم مطبشون رامسر هست و خودم مازندران هستم خیلی دکتر خوبی هستن هر زمان برسم مطب کارمو رسیدگی می کنن و پاسخ می دهد خیلی ام منصف هستن http://drmirsafaei.com/

منم زیر نظر دکتر میرصفایی هستم مطبشون رامسر هست و خودم مازندران هستم خیلی دکتر خوبی هستن هر زمان برس ...

منم تو مازندران دکتر میرصفایی رو می شناسم مثل اینکه خیلی معروفه . ما واسه بابام خیلی دنبال دکتر گشتیم چون وضعیتش حاد شده بود و همه نا امید بودیم . اما الان خدا رو شکر تحت نظر و حالش خوبه . 

من دکتر مهدی مختاریان بهتون معرفی میکنم که خیلی دکتر باتجربه و با وجدانی هستن. متخصص بیماری های داخلی و قلب عروق هستن. اتفاقا ویزیت در خانه هم دارن که عالیه. شماره تماس براتون می ذارم ٠٩١٢٦٩٩٦٤٣٧