2777
2789
عنوان

احساس گیجی دارم...

100 بازدید | 11 پست

مشاور گفت به همسرت بگو طلاق...

گفت هرچی بمونی باز وضعیتت همینه...

ولی من توان گفتنشو ندارم... دلم میسوزه واسه اینهمه زحمتی که کشیدم.. به مادر پدرم چی بگم... غصه خوردنشونو چیکار کنم... 

دلم خیلی گرفته ... فردا تولد امام حسینه... کاش حرمش همین نزدیکیا بود میتونستم برم حرمش تا دلم سبک شه...

تقصیر خودم بود... با تمام مشکلاتی ک تو دوران عقد داشتم گقتم باهاش بسازم شاید درست شد همه چی... خواستم مثلا زود جا نزنم و حل کنم مشکلاتو... چون خانوادم پشتم نبودن تا اینجا رسیدم ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلتون چیه عزيزم؟ 

بی توجهی به نیازها و خواسته های من... خواسته های خییلی ساده مثل اینکه شبا با هم بخوابیم... اما اون فقط نیازامو میشنوه و میگه همینطوری عادت کن من نمیتونم جور دیگه ای باشم... بهش گفتم من احساس تنهایی میکنم ... گفت وقتی ندارم برای تو بذارم... 

بی توجهی به نیازها و خواسته های من... خواسته های خییلی ساده مثل اینکه شبا با هم بخوابیم... اما اون ف ...

پس میتونه درست بشه و اصلاح نمیکنه خودشو،چون چیزایی که میگی رو اگر شخصی بخواد راحت قابل حل شدن هست، بهش جدید بگو شاید به خودش بیاد 

پس میتونه درست بشه و اصلاح نمیکنه خودشو،چون چیزایی که میگی رو اگر شخصی بخواد راحت قابل حل شدن هست، ب ...

بارها باهاش حرف زدم.... با شوخی گفتم ... با گریه گفتم ... منطقی نشستم باهاش حرف زدم ... حتی بهش گفتم این بی توجهی ها منو سرد میکنه... اما فایده نداره .... فقط بیخیالی میکنه ... منم هی دارم تنها تر میشم دارم افسردگی میگیرم دیگه ...

بارها باهاش حرف زدم.... با شوخی گفتم ... با گریه گفتم ... منطقی نشستم باهاش حرف زدم ... حتی بهش گفتم ...

پس با آدمی که تو رو هیچ حساب میکنه ادامه نده، اینطوری هم افسرده میشی، شاید خودشم میخواد جدا بشید ولی نمیگه داره عملا نشون میده، سرکار میری؟از لحاظ مالی استقلال داری؟

پس با آدمی که تو رو هیچ حساب میکنه ادامه نده، اینطوری هم افسرده میشی، شاید خودشم میخواد جدا بشید ولی ...

من فوق لیسانس دارم از یه دانشگاه خوب... مخصوصا سرکار نرقتم چون شوهرم تنبله توی سرکار رفتن ... همینجوریش با وجود بدهی به زووور ساعت سه چهار بعدازظهر پامیشه میره سرکار... من مخصوصا خانه دار شدم که روی درامد من حساب باز نکنه و کلا کار رو تعطیل کنه ..

اره خودم با چند تا مشاور حرف زدم نظرشون همین بود... خودمم خسته شدم... فشار روانیم زیاد شده... ولی موندم چطوری به خانوادم بگم....

من فوق لیسانس دارم از یه دانشگاه خوب... مخصوصا سرکار نرقتم چون شوهرم تنبله توی سرکار رفتن ... همینجو ...

اول از همه به چندجا بسپار برا کاری، حتما از لحاظ مالی مستقل شو، اگر با خواهرت صمیمی هستی به خواهرت بگو به پدر مادرت بگن، ولی اینقدر غصه نخور اوایلش سخته اما اگر سرتو گرم کنی سریعتر فراموشش میکنی نباید اصلا بهش فکر کنی