2777
2789
عنوان

مارليك كرج

852 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من ساكن شهرري هستم.از محيط زندگيم راضي هستم با اينكه خيلي حساسم.حالا ميخوام خونه بخرم توي مارليك كرج.ايا محله ي خوبيه .كسايي كه ساكن مارليك هستن راهنمايي كنيد 

خیلی جای خوبیه 

برای سلامتی اقا امام زمان یک صلوات بفرستید لطفا فراموش نکنید با هر گناهی که از ما سر میزنه دل اقای مهربونمون میشکنه برای تعجیل در ظهور لطفا از خودسازی خودمون شروع کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولي خب خارج شهره ديگه

خارج از شهر نیست اصلا

برای سلامتی اقا امام زمان یک صلوات بفرستید لطفا فراموش نکنید با هر گناهی که از ما سر میزنه دل اقای مهربونمون میشکنه برای تعجیل در ظهور لطفا از خودسازی خودمون شروع کنیم
از كي تاحالا مارليك داخل شهره كرجه؟!😐 😐😐من مركزا منظورمه مثل طالقاني و مصباح و جهانشهر و عظيميه ...

داخل شهر کرج نیست ولی خودش شهره مثل مسکن مهر نیست که چندکیلو متر خارج شهر تو یه بیابونی میسازنش

داخل شهر کرج نیست ولی خودش شهره مثل مسکن مهر نیست که چندکیلو متر خارج شهر تو یه بیابونی میسازنش

من نگفتم خارج شهر بيابوني گفتم خارج شهر يعني مركز نيس

قضاوت فقط کار خداست...
اشكال نداره خوبه بابا

خانواده بغل گوشم هستن .محل كار همسرمم همينجاس .تمام دوستامون اينجان .به محيط اينجا عادت كردم .اصلا دوس ندارم برم .اما خوب پولمون همينجوري بي ارزش ميشه ،پس مجبورم خونه بخرم چون روز بروز گرونتر ميشه .فقط بخاطر همين موضوعه 

خانواده بغل گوشم هستن .محل كار همسرمم همينجاس .تمام دوستامون اينجان .به محيط اينجا عادت كردم .اصلا د ...

ايشالله زود برگردي جايي ك وست داري خونه بخري

قضاوت فقط کار خداست...