پسرم سی و پنج روزشه خیلی دل درد میشه خصوصا شب تا صبخ قطره کولیک و پروبیوتیکم میدم روشهای خانگی هم امتحان کردم ولی تغذیه خودم بیشتر از هر چیزی اثر داره حبوبات لبنیات به جز پنیر سبزیجات ماکارونی رو از غذام حذف کردم که باعث شده شیرم کم بشه یکم بهتر شده ولی غذاهایی که میتونم بخورم خیلی محدود شده میشهداطلاعاتتون در مورد باید نباید های غذایی در اختیارم بزارین
نه میوه میخوردم هیچی هیچی بزار ببینم لیست غذامو دارم بفرستم ببینی ک چیا بخوری دکتر بهم داده بود
تخم مرغ ک افتضاح دختر
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
موقع دل درد یه روسری گرم کن بپیچ دور شکمش وبعد ماساژ بده شکمش رو تا نفخ هاش خارج بشه واروم میگیره نزار سرما به شکمش برسه که بدتر میشه برای خانواده ما جواب میده این روش
این لیست غذاییه ک دکتر بهم داده بود من خیلی خیلی رعایت میکردما
پسرمم خیلی بهتر شده بود ولی شیرم کم میشد پسزم ضعیف شد ۴ماه ک رسید شروع کردم همچی خوردم الان پنج ماهشه همچی میخورم وزنشم بهتز شده الحمدالله
من بجز لبنیات محلی حبوبات و سبزیجات خام که دکتر گفت کلا هر چیز نفاخ دیگه ای هم نمیخورم ولی باز دخترم درد داره.چند تا قطره رو امتحان کردم،نبات داغ و عرق نعنا بهش دادم ولی به نظر من زیاد تاثیر نداره.خود دکتر هم بهم گفت قطره 50 درصد رو حل میکنه بقیه باید صبور باشی
من بجز لبنیات محلی حبوبات و سبزیجات خام که دکتر گفت کلا هر چیز نفاخ دیگه ای هم نمیخورم ولی باز دخترم ...
قطره کولیک اید و پروکید بهش میدم میخوام برم اهورا نی نی هم بخرم ترنجبینم دادم بی فایدهدبود عرق نعنا هم خودم مرتب میخورم دکترش گفت بابونه دم کن بده ولی عطاری به شوهرم گفته بود بی تاثیره حالا نمیدونم بگیرم یا نه
قطره کولیک اید و پروکید بهش میدم میخوام برم اهورا نی نی هم بخرم ترنجبینم دادم بی فایدهدبود عرق نعنا ...
به نظر من زیاد تاثیر نداره.ولی من دخترم سرما خورده دکتر شربت سیتریزین داده دیشب ساعت 10 خوابید درصورتی که شب های قبل کمتر از 2 یا 3 نمیخوابید.ولی خوندم نباید زیر 6 ماه این شربت به نوزاد داده بشه.دخترم 50 روزشه