2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان همه اسم قدیمی می زارن مثلا هلن می دونی مال چند صد سال پیشه یا اریا  حداقل بگیم کمیاب نه ق ...

عزیزم کمیاب با قدیمی فرق داره و دو کلمه با تعاریف متفاوته

من جدیدا ندیدم کسی هلن هم بذاره 

خدایا شکرت❤️
اره خیلی سخته پانیذ اسم قشنگیه من چون اسم بچه دختر داییم هست نمیتونم بزارم دو دل نباش خیلی خوبه😘

مرسی عزیزم

اول اسم من و شوهرم هردومون پ هستش

ولی خواهرشوهرم تا بهش گفتیم پانیذ گفت وای من یه دوستی تو دانشگاه داشتم اسمش پانیذ بود خیلی بدم میومد ازش نذارین پانیذ

گفت اگه بذارین پانیذ هردفه ببینمش یاد اون دختره میوفتم😂 ترسیدم بد بشه با بچم

دیگه ب پناه راضی شده بودم ک یکی از کاربرا گفت اسم برادرشوهرشع    

شوخی نکن😂منم اسم آرام دوست دارم ولی یه همکلاسی پسر داشتم اسمش آرام بود یاد اون میفتم میگم بیخیال😂ولی اسم آرام واسه دختر خیلی قشنگتره

عزیزم کمیاب با قدیمی فرق داره و دو کلمه با تعاریف متفاوته من جدیدا ندیدم کسی هلن هم بذاره 

منظورم از کمیاب یا اینکه زیاد شنیده شده هست 

یک اسمی زیاد تکرار شده ی اسمی کمتر شنیده شده یا برا بعضیا تازگی داره وگرنه کسی اسم اختراع نمیکنه همه اسما ریشه قدیمی دارن و حتما جایی بودن که الان می ذارن مثلا نمیشه بگی کمند قدیمی هست چون همه اسما ریشه قدیمی دارن 

البت شاید شما اسم اختراع می کنید کاملا جدید