2777
2789
عنوان

همكار الاغ

347 بازدید | 25 پست

صابكارمون از اول گفت هركدوم مرخصي ميخواين قبلش بگين ك كسيو بذارم جاتون 

الان اين همكارم دومين بارشه ك مرخصي ميگيره بدون اينكه از قبل بگه مثلا امروز يه ساعت مونده به شيفتش پيام ميده من نميتونم حالا من مجبورم جاش بمونم 

چون كسي نيس 

واقعااا ادم الاغيه 

اينجور ادم نفهم پيدا ميشه تازه خودشم به صابكارم نگفت نميام گفت تو بگو من روم نميشه بعدا ميام واست جبران ميكنم😒

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم بگو ا دیر گفتی من یه کار مهم دارم حتما باید برم 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
توهم بگو ا دیر گفتی من یه کار مهم دارم حتما باید برم 

اخه من جاش نمونم كسي نيس بمونه 

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️

عزیزم شما احتمالا تازه کاری منم اوایل مرخصی پر میکردم و همیشه با مرخصیم مخالفت میشد با اینکه در سال ما ده روز مرخصی با حقوق داریم و میتونیم هر وقت دلمون خواست بگیریم ولی از اونجایی که اگه قبلش بگیم هم حقوق کسر میشه هم مخالفت میشه منم هر وقت مرخصی بخوام اصلا نمیگم خودشون که زنگ زدن میگم بچم مریضه و یا ..... 

اکثرا همین کاررو میکنن شعل منم معلمه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
اخه من جاش نمونم كسي نيس بمونه 

نمونه . شما که توبیخ نمیشی . یه بار این کارو کنی دیگه تکرار نمیکنه 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
نمونه . شما که توبیخ نمیشی . یه بار این کارو کنی دیگه تکرار نمیکنه 

اخه صابكارم گفت بمون كلي عذر خواهي كرد 

گفت بمون جاش مجبور شدم قبول كردم