2777
2789
عنوان

خواستگار دکتر یا مهندس ؟

7092 بازدید | 74 پست

واسه خودم نیس واسه یکی از دوستام میخوام و البته خودم هم دوست دارم نظر اکثریت رو بدونم ببینم درست راهنماییش کردم یا نه 😁 هر سوالی هم داشتید بپرسید تا جواب بدم : 

فرض کنید از بین تمامِ خواستگاراتون (!) بین این دو مورد موندید ، یکی دکتر هست و متخصص ، اون یکی مهندس خیلی پولدار . از بقیه لحاظ ها مثل اخلاق و خانواده و اینا مشابه هم هستن . شما کدوم رو انتخاب میکنید ؟

تعداد رای : 48
نظرسنجی
دکتر
28
58%
مهندس
20
41%

دکتر..خودمم منشیش😃

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چجوری مهندس پولدارهس الان مهندسا همشون معمولی معمولی هستن شوهرخودم باهفده سال سابقه کارمعمولی هست زندگیمون مهنذس عمرانه.

بگودکتره بهتره شک نکن

هر کجا باشم غمت هست....

الان که تو سرسگ بزنی مهندسه

بابا دکتر متخصصو بچسب عزیزدلو

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

مهندس بهتره ن از لحاظ پول و رتبه اجتماعی . از لحاظ وقت ازاد و درگیری های روحی کمتری که شغلش داره

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋