2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

940 بازدید | 34 پست

خواهر شوهرم غیر مستقیم بهم گفت نازایی منم اون روز که بهم این جور گفت هیچی نگفتم امروز حالم خیلی گرفته شده بود رفتم به مادر شوهرم گفتم مگه از پیش خدا اومده که این حرف میزنه از کجا می دونه من بچه می خوام مگه علم غیب داره که متلک میگه به نظرتون خوب کاری کردم گفتم یا اشتباه کردم ؟

...... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بهش میگفتی

یعنی هیچ راهی نداره خانم دکتر خواهش میکنم ناامیدم نکنید 

بعد میخندیدی تا ضایع بشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

امضاتو خونده  اگه هم نازا باشی هم حق نداره بگه این جور مسائل خصوصی ترین مسئله بین زن و شوهره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
مادرشوهرهیچ وقت حق به تونمیده حق میده دخترش

دقیقا👌

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
حالا میگن بچه میخواد مشکل داره حالا زورش اومده

به شوهرت بگو تاجرات نکنن ازاین حرفابهت بزنن 

البته اگه شوهرت پشتته

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝

چن وقته ازدواج کردی ؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
آره خوب كاري كردي گفتي مادر شوهرت چي گفت؟

گفت مگه تو بچه میخوای خامله نمیشی که ناراحت شدی گفتم من نمی خوام ولی این حرف درست نیست شاید ی غریبه تو جمعمون بود هرکی باشه ناراحت میشه مردم ده تاهم بچه داشته این حرف قبلا بهش زده باشم هیچ وقت فراموش نمیکنه

...... 

باید به شوهرت میگفتی که تذکر بده .خودت رودر رو نمیکردی.برا منم چندباری پیش اومد به شوهرم گفتم تذکر داد وگفت بخودمون مربوطه هروقت بخایم بچه میاریم .

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧