من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿☻
ب نظرم تنبلی خیلی راحتر از کیست درمان میشه،چون تجربه شو داشتم،کیست های لعنتی خیلی دیر اب میشن،یا اگه سمت چپ از بین برع سمت راست تخمدان هست،اصلی ترین علتش ک من چن وقت پیش خوندم استرس بود.
امان از همه نوع دردی که باعث میشه باردار نشی. مشکل من کم تحرکی اسپررم
خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمیماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت دادهای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب میدانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ میزند، من خوب میدانم که چه عهدهایی را که با تو بستهام و شکستهام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش
از این موارد منم دیدم،البته نمیشه ملاک رو وزن بدن در نظر گرفت،شاید سیستم ایمنی قوی داره،و اینکه ریلکسه کلا تو زندگی،زیاد همه چیو سخت نگرفته،هرکی چاقه ریلکسه فک کنم