نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃 یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دچار بی حسی شدی به نظرت عشقو دوست داشتن وجود نداره اگه نظدت همینه با نظرت موافقم
نمیدونم بی حس شدم یا کلا بی حس بودم ب نظرم کلا دوس داشتن مسخرس اول عقله
ما خودمون ب خودمون تلقین میکنیم کیو دوس داشته باشیم کیو نه
نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃 یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
نمیدونم بی حس شدم یا کلا بی حس بودم ب نظرم کلا دوس داشتن مسخرس اول عقله ما خودمون ب خودمون تل ...
اخه داری از دوست داشتن حرف میزنی اگه عقلانی بود الان این تاپیکو نمیزدی ولی ی حس مسخره زود گذر بوده ک این تاپیکته
خودمن ب شخصه کسیو دوس نداشتم حتی با همسرم ۵ ۶ سال دوس بودم اون اواخر گفتم دوسش دارم و عاشقشم
نمیدونم بی حس شدم یا کلا بی حس بودم ب نظرم کلا دوس داشتن مسخرس اول عقله ما خودمون ب خودمون تل ...
اره یه جورایی و من تا حالا کسی دوست نداشتم ولی توی زندگیم خیلی ادمارو دیدم که دچار مشکل شدن یه نفر انقدر تو زندگیشون بوده همین که عاشق شدن طرف غیب شده اب میشه میره تو زمین اصن 😦😐این مصیبته دیگه
هیچ رابطه ای قادر نخواهد بود تنهایی ما را از بین ببرد؛ هریک از ما در هستی عمیقا تنهاییم!