2777
2789
عنوان

خانمای عقدی😍😘😄

2173 بازدید | 258 پست

بچه ها من سرویس کریستالم ۱۲نفرس ارکوپال ۱۸ به نظرتون چینی چن نفره بگیرم؟؟؟شماهاچطوری گرفتین؟اگه میتونین عکسم بزارین ممنون

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ارکوپال ۲۴ نفره چینی با تمام سرویسش ۶ نفره

مبارکت باشه...به نظرت من چینی دوازده بگیرم یا۱۸؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

من چینی ۱۸ نفره دارم واسه مهمون ۱  دونه ۶ نفره ست کامل واسه استفاده دم دستی که ارکوپاله 

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           
مرسی کم نمیشه؟

ن عزیزم الان چینی بیشتر جنبه دکوری داره چون سنگین و خراب میشه حیفه ارکوپال بگیر ک سبک و راحت دلت هم نسوزه 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔

من ارکوپال چون دوس نداشتم 6 نفره گرفتم.

یک دست چینی 12 نفره خارجی

و یک دست چینی 18 نفره ایرانی 

و یک دست چینی 6 نفره که جهزیه عروسی مامانم بود.

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
بستگی داره شماها واسه مهمون چینی استفاده میکنین یا ارکوپال؟

من کلا چینی چون رسمی و مجلسی تره. اصلا ارکوپال نمیپسندم

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
من چینی ۱۸ نفره دارم واسه مهمون ۱  دونه ۶ نفره ست کامل واسه استفاده دم دستی که ارکوپاله

بله درسته منم واسه دم دستیم میخوام ارکوپال استفاده کنم