2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقب نمیفته تا قرص نخورم معمولا نمیشم😭

اخی کجایی هستی اگه شیرازی یه دکتر معرفی کنم فقط وفقط برو زیر نظر یه دکتر خیلی خوب چرا رازیانه نمیخوری

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
عزیزم یه سوال قرصا تجویز دکترت بود ؟؟دکترم این قرصا رو تجویز نمیکنه ؟پس منم امید وار باشم اخه پری من ...

آره عزیزم همش تجویز دکترم بود.فقط اونایی که مال طب سنتی بود رو اینجا از بچه های نی نی سایت که با تنبلی درگیر بودند و نتیجه گرفته بودند یاد گرفتم.من وضعم خیلی خراب بود کلا از مجردیمم همینطور بودم ولی از همون مجردیمم سعی میکردم حتی با خوردن قرص و دارو هم که هست سر وقت پریود بشم..انشالله به زودی باردار میشی

اخی کجایی هستی اگه شیرازی یه دکتر معرفی کنم فقط وفقط برو زیر نظر یه دکتر خیلی خوب چرا رازیانه نمیخور ...

یسری خوردم اهل همدانم اره خیلی نگرانم بخدا اصلا انگار خدا صدام و نمیشنوه دلم بدجوری گرفته

آره عزیزم همش تجویز دکترم بود.فقط اونایی که مال طب سنتی بود رو اینجا از بچه های نی نی سایت که با تنب ...

مرسی گلم التماس دعا

یسری خوردم اهل همدانم اره خیلی نگرانم بخدا اصلا انگار خدا صدام و نمیشنوه دلم بدجوری گرفته

ن عزیزم توکل به خدا باشه .کاش نزدیک بودی میومدی شیراز دکتر .حالا اشکال نداره فقط یه دکتر خوب پیدا کن برو دکتر .منم زیر نظر دکترم

آره عزیزم همش تجویز دکترم بود.فقط اونایی که مال طب سنتی بود رو اینجا از بچه های نی نی سایت که با تنب ...

دقیقا مثل من بودی از مجردی هم همینجوری بودم خواهرامم مثل من بودن

منم مثل شما م بدون قرص م آمپول معمولا پری نمیشم

آزمایش ذخیره تخمدان بده ببین در چه وضعیه ذخیرت معمولا اونایی که تنبلی دارن ذخیره بالایی دارند..اگه فقط تنبلیه زودتر حل میشه فقط برو زیر نظر یه پزشک عالی

ن عزیزم توکل به خدا باشه .کاش نزدیک بودی میومدی شیراز دکتر .حالا اشکال نداره فقط یه دکتر خوب پیدا کن ...

باشه عزیزم توکل بر خدا ایشالا همه حاجت روا بشن خدا یه فرشته کوچولو هم ب مابده