سلام من تازه عضو شدم ۲۳سالمه و پنج ساله ازدواج کردم تنبلی تخمدان دارم وباردار نشدم رفتم دکتر قرص متفورمین داد بامن قرص دیگه ک ب شدت حالم و بد میکنه تا حد مرگ ادامه ندادم خوردن قصارو راهنمایی کنید کیا اینجور بودن من چیکار کنم😭😭
خوب اصل قضیه همینه دیگه ما بنده ها کم صبریم! شما چند وقت بعد اقدام باردار شدید؟دارو چی میخوردید؟تنب ...
شدید بود من بدون آمپول و دارو معمولا پریود نمیشدم.اول از همه لطف خدا و اینکه بعد عروسیم شش ماه جلوگیری داشتم اونم دکترم گفت ال دی بخورم که رحمم کامل پاکسازی بشه.دوفاستون میخوردم.متفورمین روزی سه تا آهن و ویتامین د3 و مولتی ویتامین و آسپرین و لتروزول..کنارش دوسین و حلوای میتی و عسل و دارچین و ماساژ با روغن سیاه دونه .خودم رو بستم به گرمیجات روزهام تا یک ساعت یک ساعت و نیم پیاده روی میکردم
ایشالا بهتر شده.پریات چجوری بود چی و عقب مینداختی؟
پری هام از همون موقع ک پری میشدم عقب میفتاد .۸ ماه هست عروسی کردم از بعد عروسیم بدتر شدم ۱۶ روز عقب میفتاد تا رفتم دکتر و فهمیدم تخمدان پلی کیستیکم .دکترم سیپروترون داد ک پری ام منظم بشه از وقتی قرص رو استفاده میکردم سر موعد پری میشدم قرص تموم شد دوباره ۴ روز عقب افتاد اما خوب همینم خوبه
هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی