2777
2789
عنوان

دغدغه همیشگی من😣

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 47 پست
دمی گوجه یک فقره غذای بهشتی میباشد که با برنج ایرانی به صورت کته و برش های گوجه فرنگی و سیر ریز شده ...

وایییی خدا دلم خواست 😢😢😢😢😢😢واییی دهنم اب افتاد نامرد این چه وضع توضیح غذاست 

من گوحه ندارم 😭😭

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
سیب زمینیه😂😂😂 شوهرم که مرد با پوره سیر میشه

لهش کن سیب زمینیو بزارم اب پز شه؟

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی خدا دلم خواست 😢😢😢😢😢😢واییی دهنم اب افتاد نامرد این چه وضع توضیح غذاست  من گوحه ندا ...

پاشو برو چهارتا دونه بخر شب درست کن 😀😀😀

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
پاشو برو چهارتا دونه بخر شب درست کن 😀😀😀

میسی واقعا دلم شدیدا خواست 😆

میسی واقعا دلم شدیدا خواست 😆

وقتی درست کردی نوووش جونت باشه مهربان ☺

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
لهش کن سیب زمینیو بزارم اب پز شه؟

اول آب پز بعد له

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
وقتی درست کردی نوووش جونت باشه مهربان ☺

😘😘😘😘

😂😂😂خوشم عین خودم تنبلی

اره شدیدا چی میشد برام قیمه درس میکردین میاوردین؟😢

اره شدیدا چی میشد برام قیمه درس میکردین میاوردین؟😢

خب عزیزم نون لواش زیاد بگیرین تو خونه باشه

که هروقت گشنت شد یه تخم مرغ بزنی خلاص

الانم چاره تو ساندویچه😂

سر کوچه ما ساندویچی داره همیشه میزنگم میارن

I am a queen because I have a cute mad king
خب عزیزم نون لواش زیاد بگیرین تو خونه باشه که هروقت گشنت شد یه تخم مرغ بزنی خلاص الانم چاره تو سان ...

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢مم شماره جایی رو هم ندارم

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢مم شماره جایی رو هم ندارم

خب حالا ۲ راه داری

یا گشنه بمونی تا شام😂یا تاهار درس کنی

ولی پیشنهادم اینه یه غدایی درس کن که هم ناهار بخوری هم شام😂😂

I am a queen because I have a cute mad king
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779