denez مدیر عضویت: 1392/06/26 تعداد پست: 4768 عنوان تا کسی نخ نده.. | مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 30 پست تا کسی نخ ندعکسی سر نخ نمیگیرعحالا هعی لعنت بفرستینبع نفرع سوم حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 1398/01/19 | 09:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
"هورام"21502 عضویت: 1392/04/02 تعداد پست: 18486 نفر سوم کیه؟ سوال منم هست تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
اتمسفر۲۰۳۷ عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 6983 البته خانمی که بیرون به طرز جالب توجهی خودنمایی میکنه شاید تو فکر نخ دادن نیست فقط میخواد زیبا باشه به حسب غریزه ولی نخ گیرنده همه رو نخ میدونه بقول همسر من شما زنها در حالت عادی عادی بدون آرایش و ادا ولبخند مغناطیسی دارید که مردهارو جذب میکنیدچه برسه به قرو فر....
افسانه96 عضویت: 1396/05/20 تعداد پست: 24332 فکر کنم بستگی به نخش داره😱😁 حالا چی شده تعریف کن کی نخ داده کی گرفته روشن شیم اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
denez مدیر استارتر عضویت: 1392/06/26 تعداد پست: 4768 چجوری انیمیشن میذارید پرو؟!🤔 چجوری عکس پروفایلمو عوضش کنم یکی بگه بهم😐 یه گیف دان کن بعد ازاینجا برو رو پروفایلت بزن نی نی سایت من اون جا عوض کن حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن
denez مدیر استارتر عضویت: 1392/06/26 تعداد پست: 4768 حالا چی شده تعریف کن کی نخ داده کی گرفته روشن شیم هیچی همینجوری حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن
افسانه96 عضویت: 1396/05/20 تعداد پست: 24332 البته خانمی که بیرون به طرز جالب توجهی خودنمایی میکنه شاید تو فکر نخ دادن نیست فقط میخواد زیبا باشه ... الان نخ گیرنده خودش دنبال ایجاد نخ تو طرفه طرف سالم باشه هم این هی نخ درمیاره ازش اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
denez مدیر استارتر عضویت: 1392/06/26 تعداد پست: 4768 البته خانمی که بیرون به طرز جالب توجهی خودنمایی میکنه شاید تو فکر نخ دادن نیست فقط میخواد زیبا باشه ... وای پس دیگه اونی که قر وفر میاد مردو روانی میکنه🤐 حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن
افسانه96 عضویت: 1396/05/20 تعداد پست: 24332 وای پس دیگه اونی که قر وفر میاد مردو روانی میکنه🤐 پس جرا به چادری که سرش پایینه هم نخ میدن اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
اتمسفر۲۰۳۷ عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 6983 وای پس دیگه اونی که قر وفر میاد مردو روانی میکنه🤐 آره دیگه متاهلا اینو خوب میدونن تحریک شدن اونا به رابطه ی عاشقانه و ...نیاز نداره....درعرض چند دقیقه میتونن پابذارن روی دلبستگیای قبلی .....این غریزه شون هست حالا یکی به غریزه ش میدون میدهیکی نه !!!!!ولی همه شون فکر میکنند به بعضی خانمهای....
اتمسفر۲۰۳۷ عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 6983 پس جرا به چادری که سرش پایینه هم نخ میدن عزیزم من چادری ام سرم پایینه کل دانشگاه تنها رفتم اومدم هیچ اتفاقی نیافتاد هیچ کس کاری به من نداشت و البته خداروشکر
بانوی_ایران1 عضویت: 1390/03/04 تعداد پست: 503 اصلا تقصير پنبه كارهاگر پنبه نكاره،نخي درست نميشه كه كسي بده و بگيرهبريم بريزيم سر پنبه كار(روشنفكر نما هم خودتي😂😂😂😂)
نازززززززززی عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 2762 یه گیف دان کن بعد ازاینجا برو رو پروفایلت بزن نی نی سایت من اون جا عوض کن ببخشید عزیزم کامل توضیح میدی.اینکه از کجا دان کنم؟هم توی نی نی سایت هست گیفت یا نت؟!بعد پروفایل رو از کدوم قسمت میشه باز کرد رو خود پرو بزنی باز میشه من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..
denez مدیر استارتر عضویت: 1392/06/26 تعداد پست: 4768 ببخشید عزیزم کامل توضیح میدی.اینکه از کجا دان کنم؟هم توی نی نی سایت هست گیفت یا نت؟! بعد پروفایل رو ... گیف از نت دان کن پروفایلت سمت چپ بالای صفحه نی نی سایت هست بعد بزنی روی پروفایلت یه گزینه میاد که نی نی سایت منه اونجا میزنی اطلاعات پروفایلت میاد بالا میتونی عوض کنی حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن
denez مدیر استارتر عضویت: 1392/06/26 تعداد پست: 4768 آره دیگه متاهلا اینو خوب میدونن تحریک شدن اونا به رابطه ی عاشقانه و ...نیاز نداره....درعرض چ ... خاک تو سرشون انترها حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن