2777
2789

البته خانمی که بیرون به طرز جالب توجهی خودنمایی می‌کنه شاید تو فکر نخ دادن نیست فقط میخواد زیبا باشه به حسب غریزه 

ولی نخ گیرنده همه رو نخ می‌دونه 

بقول همسر من شما زنها در حالت عادی عادی بدون آرایش و ادا ولبخند مغناطیسی دارید که مردهارو جذب میکنیدچه برسه به قرو فر....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری انیمیشن میذارید پرو؟!🤔 چجوری عکس پروفایلمو عوضش کنم یکی بگه بهم😐

یه گیف دان کن بعد ازاینجا برو رو پروفایلت بزن نی نی سایت من اون جا عوض کن

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
البته خانمی که بیرون به طرز جالب توجهی خودنمایی می‌کنه شاید تو فکر نخ دادن نیست فقط میخواد زیبا باشه ...

الان نخ گیرنده خودش دنبال ایجاد نخ تو طرفه 

طرف سالم باشه هم این هی نخ درمیاره ازش 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
البته خانمی که بیرون به طرز جالب توجهی خودنمایی می‌کنه شاید تو فکر نخ دادن نیست فقط میخواد زیبا باشه ...

وای پس دیگه اونی که قر وفر میاد مردو روانی میکنه🤐

وای پس دیگه اونی که قر وفر میاد مردو روانی میکنه🤐

آره دیگه متاهلا اینو خوب می‌دونن 

تحریک شدن اونا به رابطه ی عاشقانه و ...نیاز نداره....درعرض چند دقیقه میتونن پابذارن روی دلبستگیای قبلی .....

این غریزه شون هست 

حالا یکی به غریزه ش میدون میده

یکی نه !!!!!

ولی همه شون فکر میکنند به بعضی خانمهای....

یه گیف دان کن بعد ازاینجا برو رو پروفایلت بزن نی نی سایت من اون جا عوض کن

ببخشید عزیزم کامل توضیح میدی.اینکه از کجا دان کنم؟هم توی نی نی سایت هست گیفت یا نت؟!

بعد پروفایل رو از کدوم قسمت میشه باز کرد رو خود پرو بزنی باز میشه

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..
ببخشید عزیزم کامل توضیح میدی.اینکه از کجا دان کنم؟هم توی نی نی سایت هست گیفت یا نت؟! بعد پروفایل رو ...

گیف از نت دان کن 

پروفایلت سمت چپ بالای صفحه نی نی سایت هست 

بعد بزنی روی پروفایلت یه گزینه میاد که نی نی سایت منه اونجا میزنی اطلاعات  پروفایلت میاد بالا میتونی عوض کنی

آره دیگه متاهلا اینو خوب می‌دونن  تحریک شدن اونا به رابطه ی عاشقانه و ...نیاز نداره....درعرض چ ...

خاک تو سرشون انترها