2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا ظرف آش رو در نظر بگیر رو هر ظرف پنج قاشق غذاخوری پیاز داغ بنظرم کافی باشه🤔🤔

البته من تاحالا آش دونفره درس نکردم اصن آش درس نکردم😐😊

♡چـہ زیبـاسْٺ یـادَٺ خُــداجّــونْ♡

۲تا پیاز کافیه

چ بامزه... شما چ جوری واسه ۲نفر آش می‌پزین؟ 😃

من اصن تو اینجور غذاها دستم ب کم نمیره...

هردفعه هوس آش میکنم و بار میذارم ب اندازه‌ای میشه ک میتونم ب ۶تا همسایه‌ و خونواده شوهرم و مامانم اینا بدم، بازم کلی برا خودمون میمونه... 😂

۲تا پیاز کافیه چ بامزه... شما چ جوری واسه ۲نفر آش می‌پزین؟ 😃 من اصن تو اینجور غذاها دستم ب کم نمی ...

خخخخ تازه اومدم خونه خودم وارد نيستم ،يكم پيازداغ تو يخچال بوده شوهرم ريخته ،حالا موندم بريزم خودم بازم يا نه ؟؟؟!

عزیزم بستگی داره اگه پیاز دوست دارین یکی بریز داخل اش یکی برای روش اگه دوست ندارین 1دونه کافیه

ميدوني عزيزم ديروز پيازداغ كردم يكمش موند اندازه يك چهارم پياز تقريبا حالا همون رو ريختم فقط ،موندم بدمزه نشه!؟!؟ كم باشه پيازداغش بد مزه ميشه؟؟؟

خخخخ تازه اومدم خونه خودم وارد نيستم ،يكم پيازداغ تو يخچال بوده شوهرم ريخته ،حالا موندم بريزم خودم ب ...

آها 😃 آفرین ب تو کدبانوی خوش ذوق 😘

نه دیگه نریز، همون کافیه، شیرین میشه.