2777
2789

سی تومن ، یکساله میشه برای یه زوج، 120 تومن گرفت.

خب 15 بگذارم بعد کم کم زیادش می کنم.

منظورم اینه که طلاها اصلا استفاده هم نمی کنم اما اینجوری حداقل به یه دردی خورده، لطفا راهنمایم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وام چه ارزشی داره اخه؟! بذار شوهرت هرکار صلاح بدونه بکنه 😐 بعدا کی میفهمه طلاهات کجا رفته اخه !&nbs ...

با این اوضاعی که داریم هیچوقت خونه دار نمیشیم، شوهرم هم وام بیشتر از هشت درصد راضی نیس بگیره

اینطوری که می قیمتش داره میره بالا!  امسال بفروشی 15 تومن سال دیگه بشه 25 تومن قیمتش!؟ چه فای ...

دقیقا واسه همین راهنمایی ازتون خواستم. ما الان چهل تومن داریم ما اجاره و رهن هستیم

راستی بپرسین میشه امتیاز وام رو خرید

یادمه سالها قبل من یه امتیاز وام داشتم بعد دوتا نیاز داشتیم شوهرم واسه خودش خرید امتیاز وام رو بعد میگفت با این تورم صرف میکنه بخری تا اینهمه وقت پول بگذاری

درضمن بانک کارگشایی میتونی طلا بگذاری بهت وام میده با بهره کمتر 

فکر میکنم هر100 گرم طلا 1تومن وام میدن نفری دو تومن میشه وام گرفت

تا 2 3 سال میشه تمدیدش کرد

اخر هم طلاهات سرجاش میمونه حداقل

با این اوضاعی که داریم هیچوقت خونه دار نمیشیم، شوهرم هم وام بیشتر از هشت درصد راضی نیس بگیره

تو بافت فرسوده بگیری تا شش درصد میشه سودش . اما حرفه من چیز دیگه س به مرد جماعت نباید رحم کرد خیلی ناسپاس هستن

راستی بپرسین میشه امتیاز وام رو خرید یادمه سالها قبل من یه امتیاز وام داشتم بعد دوتا نیاز داشتیم شو ...

اینم پرسیده دوازده میلیون بابد بیدیم تا صد میلیون بدن بعد در عرض دوازده سال 260 میلیون باید پس داد. که اصلا نمیشه، کاملا ربا هست

راستی بپرسین میشه امتیاز وام رو خرید یادمه سالها قبل من یه امتیاز وام داشتم بعد دوتا نیاز داشتیم شو ...

صد گرم طلا فقط یک تومن، من که گرم طلاهام به پنجاه هم نمیرسه

صد گرم طلا فقط یک تومن؟، من که گرم طلاهام به پنجاه هم نمیرسه