2789

منم بی بی چک زدم منفی بود اگه پریودیم مثل ماههای پیش قرار بود ده روزه باشه از ۱۶ باید شروع میشد

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چراشو که ما نمیدونیم میتونه به چند دلیل باشه یا هنوز زود بی بی چک زدی.یا کلا اسپرم شوهرت ضعیفه یا فولیکولای خودت خوب نبوده با استرس و چیزای دیگه

🔕  لایییکک نکنیییییییییین  🔕
نرفتی آزمایش شما

نه عزیزم 

ماه پیش بی بی چکام هاله داشت رفتم منفی بود اینماه که دیگه بی بی هام منفیه. کجا برم آخه بخوره تو ذوقم

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
چراشو که ما نمیدونیم میتونه به چند دلیل باشه یا هنوز زود بی بی چک زدی.یا کلا اسپرم شوهرت ضعیفه یا فو ...

فولیکول خودم اواخر پریودم رفتم سونو ضعیف بود ولی عادت به عقب انداختن پریود ندارم .اصلا دردی هم ندارم ولی دلم گاهی اوقات میگیره و ول میکنه

من تقریبا 9 ماهه اقدامم

موعد پری هست یک روز گذشته علایم پری هست ولی خودش نیست... نمیدونم باردار شدم یا نه! 

ولی ماه های قبل اصلا سینه درد نداشتم ولی این ماه دارم...

نمیدونم با وجود درد و گرفتگی عضلات شک مثل درد پری ممکنه باردار باشم یا نه؟

شما هم چند روز دیگه دوباره بی بی بزن. ان شااله که بارداری....

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
فولیکول خودم اواخر پریودم رفتم سونو ضعیف بود ولی عادت به عقب انداختن پریود ندارم .اصلا دردی هم ندارم ...

تو اقدام‌ پرید بهم میخوره .من همش پریودام منظم بود تو اقدامام. اما ماهی ک بار دارشدم سه دوره به مدت ۳ .۴ روز عقب میافتاد 

نشونه ی خوبیه

🔕  لایییکک نکنیییییییییین  🔕