2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خخخ هیشکی نرفت فینال علیخانی کلید کرده بود به داورها رای مثبت بدن نمیدادن چون واقعا بیخود بودن همشون 

ولی انتخابشون اشتباهه خوبها را با هم تو یه شب برنامه میزارن ضعیفها با هم 

خب حق خیلی ها از بین میره اینجور

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خخخ هیشکی نرفت فینال علیخانی کلید کرده بود به داورها رای مثبت بدن نمیدادن چون واقعا بیخود بودن همشون ...

اره واقعا اتفاقا یشب ک من نگاه میکردم خیلیاشون لیاقت رفتن ب فینال رو داشتن.ب قول شما یکم ناعادلانس

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
چ شبایی پخش میشه؟؟تکرارش ساعت چنده

خیلی بد بود کسی فینال نرفت،شنبه و یکشنبه از شبکه۳ ساعت ده ونیم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
اره واقعا اتفاقا یشب ک من نگاه میکردم خیلیاشون لیاقت رفتن ب فینال رو داشتن.ب قول شما یکم ناعادلانس

اشتباه علیخانی و دستیاراشه فکر میکنه رقبا باید دریه سطح باشن 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اشتباه علیخانی و دستیاراشه فکر میکنه رقبا باید دریه سطح باشن 

یکمی هم سلیقه ای نظر میدن داورا.مثلا اجرای بازیگری دختره ک پریشب ب فینال رف خیلیم عالی نبود اما خیلی شلوغش کردن ک ای وای تو بهترینی تو فلانی  

کسی اون پانتومیم و فهمید چی بود و چیکار کرد و داستانش چی بود

من فقط هیتلرشو فهمیدم

هیچیش و دیگ نفهمیدم

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
کسی اون پانتومیم و فهمید چی بود و چیکار کرد و داستانش چی بود من فقط هیتلرشو فهمیدم هیچیش و دیگ نفه ...

دیشب بود؟؟

یکمی هم سلیقه ای نظر میدن داورا.مثلا اجرای بازیگری دختره ک پریشب ب فینال رف خیلیم عالی نبود اما خیلی ...

ولی من بینهابت خوشم اومد، واقعا هنرمند بود، من خودم هنوز اجراش تموم نشده بود گفتم این اول میشه، اجراش فوق العاده بود

نباید برای انتخاب تعداد بزارن

مرحله به مرحله باید اجراهای بهتر گزینش بشن

مثل مسابقات x-factor که تو خارج برگزار میشه

حق هیچ کس پایمال نمیشه

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز