2777
2789
عنوان

یهویی رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 49 پست
باهام خیلی صادق بوده تا حالا و پسر خیلی خیلی خوبیه مثبته اصلا از اون لاشیا نیست مطمعنن این رابطه غ ...

آخه با اون شکست عشقی قبلی بعید میدونم ازدواج کنه کمااینکه خودش هم گفته اگر باهم باشید فقط رابطه عمیق تر میشه اما شما نمیدونی چه خانواده ای داره اومد و خانوادش مخالف بودن چی! جر بزه داره راضیشون کنه

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
این کلا برای خوش گذرونی با شماست با زبون بی زبونی هم گفته. بعید میدونم اصلا ناراحت شه فقط حیف میدونه ...

البته این سوالی هفته اول آشنایی ازش پرسیدما

خب جوابشم منطقیه

اما اون یه بار که یهو رفتم خیلی ضربه بدی بهش زدم

چون بعدش از سرکار اخراج شد

هر پسر دیگه ای بود دیگه باهات حرفم نمیرد اون بخشید منو

و بعدش اصلا دوباره به روم نیاورد این متانتش خیلی خوب بود

خوش گذروندن که بد نیست اما موضوع اینه ما بهم محرم نیستیم اون بوسم میکنه بغلم میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته این سوالی هفته اول آشنایی ازش پرسیدما خب جوابشم منطقیه اما اون یه بار که یهو رفتم خیلی ضربه ...

اخراجش چه ارتباطی به شما داشت

خودت میخوای بمونی بنظرم شک داری، دوستش نداری وابسته ای تهشم اون میره بالاخره

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
چون بوسم میکنه عذاب وجدان میگیرم

خب بوست میکنه خودتو جمع جور کن اخم کن ..خودش دیگه حساب کار دسش میاد

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
آخه با اون شکست عشقی قبلی بعید میدونم ازدواج کنه کمااینکه خودش هم گفته اگر باهم باشید فقط رابطه عمیق ...

حتی من ازش یبار پرسیدم اگه خواهرت همچین رابطه ای برقرار کنه برای ازدواج چیکار میکنی؟ گفت من خودم چیز بدی تا حالا از خواهرم ندیدم و اون خودش دوست داره سنتی باشه

بعد که این حرفو زد یه حس بدی بهم دست داد

که مثلا من دختر ناسالمی که با پسر دوست شدم

حتی من ازش یبار پرسیدم اگه خواهرت همچین رابطه ای برقرار کنه برای ازدواج چیکار میکنی؟ گفت من خودم چیز ...

خاهرش مطمئن باش الان صدتا دوستپسر داره

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
اخراجش چه ارتباطی به شما داشت خودت میخوای بمونی بنظرم شک داری، دوستش نداری وابسته ای تهشم اون میره ...

چون اونجا حواسش پرت من بود هی اشتباه می کرد کارفرماش اخراجش کرد

ولی درکل منم هدفم رفتنه فقط میخواستم ببینم دلش مهم هست یا نیست که با اون جمله که گفتین تو حرام ثوابم داره مصمم شدم

چون اونجا حواسش پرت من بود هی اشتباه می کرد کارفرماش اخراجش کرد ولی درکل منم هدفم رفتنه فقط میخواست ...

حواسش پرت غریزه بوده نه شما

وگرنه اگر علاقه ای داشت حداقل برنامه میریخت به دستت بیاره. نه اینکه بگه چرا دوستام خواستگاری میرن. قشنگ توجیهت کرده که منتظر نمونی و رفتنیه

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
حتی من ازش یبار پرسیدم اگه خواهرت همچین رابطه ای برقرار کنه برای ازدواج چیکار میکنی؟ گفت من خودم چیز ...

ببین ما تاصبح هم راهنماییت کنیم شما باز فردا تصمیم خودت رو. میگیری رفتن یانرفتن مسئله اینست

همه چی بخودت برمیگرده شما زرنگ باشی این پسره رو میکشونی سمت خودت بدون گناه برای ازدواج! سیاست فقط سیاست فکر کن ازمغزت کمک بگیر مهره بچین برس به هدف

اگه دلت باهاش نیست و سنتی میخوای ازدواج کنی کات کن بسپار به خدا

ببین ما تاصبح هم راهنماییت کنیم شما باز فردا تصمیم خودت رو. میگیری رفتن یانرفتن مسئله اینست همه چی ...

مدرن هم بخواد ازدواج کنه این آقا پایه نیست. هم لذت میبره هم تهش انگ میزنه در میره مادرش براش دختر کارتن یخچالی پیدا کنه

مدرن هم بخواد ازدواج کنه این آقا پایه نیست. هم لذت میبره هم تهش انگ میزنه در میره مادرش براش دختر کا ...

درسته اینجور که این خانم میگه بنظرم شکاک و بد دل هستش ازحرفاش پیداس