2789
عنوان

یهویی رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 49 پست
خب فکر کن بعد تصمیم بگیر  میتونی چندوقت بعد توی مسیرش قراربگیری میدونی سرکارش رو

میتونم یه بهانه ای بیارم بگم مثلا گوشیم سوخت و فلان بعد از طریق دوستم بهش اطلاع بدم همو ببینیم بعد اخرین بار که همو دیدیم بهش بگم؟ اخه من ادم دل نازکو احساساتی ایم دوتا جمله بگه حسگرم کباب میشه 

عشق قبلیشم با دوست صمیمیت ازدواج کرد زخم خورده اس الان منم برم میپوکه. چه غلطی کنم

میتونم یه بهانه ای بیارم بگم مثلا گوشیم سوخت و فلان بعد از طریق دوستم بهش اطلاع بدم همو ببینیم بعد ا ...

به پسرا نه بگی بیشتر عاشق میشن بگو بیا خواستگاریم خودش معذرت خواهی و فرار میکنه   

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگو چه حسی بهش داری و تموم کن مردها منطقی تر از زنا هستن و بیشتر به خودشون بها میدن

هنوز در حد عاشق شدن نیست

یبار همچین کاری کردم گذاشتم رفتم یهویی 

بعد از همه جا بلاکش کردم هیچ دسترسی ای بهم نداشت

شب قبلش همه چی خوب بوده! یهو رفتم در اوج

بعد با دوست صمیمیم حرف زد گفت دستم به هیچ جا بند نیست شوقی چرا رفت بیاد بگه دلیلشو و فلان 

بعد منم باز از روی ترحم بهش قول دادم تا آخرش کنارش میمونم

از اون طرف خودم کلی عذاب وجدان دارم😭

به پسرا نه بگی بیشتر عاشق میشن بگو بیا خواستگاریم خودش معذرت خواهی و فرار میکنه    

اخه روم نمیشه بعد یبار ازم پرسید الان دوست داری ازدواج کنی گفتم نه 😑 بعد اینو بگم بهش ضایس

میتونم یه بهانه ای بیارم بگم مثلا گوشیم سوخت و فلان بعد از طریق دوستم بهش اطلاع بدم همو ببینیم بعد ا ...

آخه پسرا اکثرا ازدواجی نیستن... اگرشما قصدت ازدواجه 

واضح بگو هدف ازاین رابطه که داریم چیه؟ بالخره اونم یه چیزی میگه ازقصدش مطلع میشی 

شما یه چیزی توی ذهنت چیدی ازاون آقا اونم یه چیز دیگه چیده توی ذهنش ازشما! ممکنه هدفهاتون فرق کنه

والا دخترا همیشه توی اینجور رابطه ها قربانی میشن شما بیشتر بفکر خودت باش ازاین دو دلی خلاص شو

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
هنوز در حد عاشق شدن نیست یبار همچین کاری کردم گذاشتم رفتم یهویی  بعد از همه جا بلاکش کردم هیچ ...

هیچوقت بخاطر ترحم خودتو در عذاب قرار نده. تموم کن دلتم نسوزه. بیشتر انگار خودت وابسته هستی و نکرانی برت نگردونه

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
آخه پسرا اکثرا ازدواجی نیستن... اگرشما قصدت ازدواجه  واضح بگو هدف ازاین رابطه که داریم چیه؟ با ...

اخه یبار اون اوایل این سوالی ازش پرسیدم بهم گفت من قول ازدواج نمیدم

چون هنوز خوب همو نمیشناسیم شاید دوسال دیگه یجور دیگه بشی و فلان 

گفت مثلا تعجب میکنه دوستاش به دختره قول ازدواج میدن

خب حقم داره

اما موضوع اینه که من چیکار کنم؟ با این تفاسیر که مطمعنم نمیاد خواستگاریم و حرفی نیس یهو بزارم برم سنگین تر نیس؟ چون باز خر میشم

اخه یبار اون اوایل این سوالی ازش پرسیدم بهم گفت من قول ازدواج نمیدم چون هنوز خوب همو نمیشناسیم شاید ...

من که نمیدونم تاچه حد دلبسته هم هستین یا طرف اهل دور زدن هس یانه 

خودت ازهمه چیز بهتر خبرداری فقط خودت رو گول نزن تصمیم قاطع بگیر

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
باشه پس یهو برم بهتره دیگه؟

برو ولی برنگرد.

من که نمیدونم تاچه حد دلبسته هم هستین یا طرف اهل دور زدن هس یانه  خودت ازهمه چیز بهتر خبرداری ...

باهام خیلی صادق بوده تا حالا و پسر خیلی خیلی خوبیه

مثبته اصلا از اون لاشیا نیست

مطمعنن این رابطه غیرشرعی تنها مانع ماست

وگرنه خودمم دوسش دارم

اخه یبار اون اوایل این سوالی ازش پرسیدم بهم گفت من قول ازدواج نمیدم چون هنوز خوب همو نمیشناسیم شاید ...

این کلا برای خوش گذرونی با شماست با زبون بی زبونی هم گفته. بعید میدونم اصلا ناراحت شه فقط حیف میدونه کس دیگه رو پیدا کنه برای دوستی الکی همین

وای دیوونه ای 

اگه پسر خوبیه چرا ولش میکنی

حیفه بخدا 

گناه داره 

زده ب سرت ؟!

حالا دوستی کن باهاش 

چه عجله ای داری برای کات کردن 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
برو ولی برنگرد.

اخه یجاهایی بدجور دل شکسته تاوان داره از اینم میترسم

الان یهو برم گم شم

اونو تو اون همه علامت سوال ابهام بزارم

وابسته بکنم

خاطره بسازیم

بعد بدون هیچی برم

چون محرم نیستیم؟؟ 😭

ای کاش عذاب وجدان نمیگرفتم هیچوقت

اخه یجاهایی بدجور دل شکسته تاوان داره از اینم میترسم الان یهو برم گم شم اونو تو اون همه علامت سوال ...

تو فعل حرام دیگه دل شکستن چه صیغه ایه   ثوابم داره