2777
2789
عنوان

سرکار رفتن

202 بازدید | 10 پست

خانما من یه دختر ۵ساله دارم شرایط زندگیم یکم سخته به نظر شما ادم سختی رو تحمل کنه و کنار بچش باشه بهتره یا اینکه بچرو بزاری و بری سرکار

اگرچه سرکاررفتن هم سختیای خودشو داره خیلی دو دلم اینم بگم اصلا ادمه پولکی نیستم و خیلی قانع ام

پیش بچه ات باشی. چون اگه بچت بی تربیت شد دیگه نمیتونی برش گردونی. دیدم که میگم

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار کردن ربطی به بی تربیتی بچه نداره. کار کن و استقلال داشته باش و به بچه ت هم یاد بده. من مادرم همیشه شاغل بوده و به نظر من طرز فکر یه زن تو جامعه با یه زن خانه دار خیلی فرق میکنه. چون همیشه مادرم و مادر دوستام‌و که خانه دار بودن و میدیدم و به شاغل بودن مامانم افتخار میکنم . الانم داره با بازنشستگی عشق دنیا رو میکنه.

منم شرایط شما رو دارم خیلی دوسداشتم بیرون ازخونه کارکنم ولی نتونستم بچه هامو تنها بزارم آخه خیلی واب ...

اصلا کار در متزل نیست عزیزم شما چه کاری میکنین

هنوز حرفشه دخترم بغض میکنه میترسم بطمه بخوره چون خیلی احساسیه

یعنی هر مادری بره سر کار بچه اش بی تربیت میشه؟ 

نه الزاما اما ممکنه

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
اصلا کار در متزل نیست عزیزم شما چه کاری میکنین هنوز حرفشه دخترم بغض میکنه میترسم بطمه بخوره چون خیل ...

من قالی زدم هروقت بتونم میبافم در عین حال پیش بچهامم هستم.بنظرمن بچها گناه دارن .الان دوتا بچه جاریم تنها توخونن ک مامانشون میره سرکار برا برجی ۱۳۰۰.دلم میخاد بچهاشو ببینی جگرادم کباب میشهبراشون