2789
عنوان

دلم پره

144 بازدید | 14 پست

من پدرم رو خیلی خیلی خیلی دوست دارم ولی الان مدتیه همش باهاش دعوام میشه چند وقتی هست بازنشسته شده و انگار اعصابش که ضعیف بود ضعیف تر هم شده به حرف معمولی به سوال کردن من به نظر دادن من حتی واکنش بد نشون میده حتی دوبارش رو که شدید هم بود ازم معذرت خواهی کرد ولی باز هست باز هر روز تکرار میشه منم دست خودم نیست از یادم نمیره کینه ای هستم دلم صاف نمیشه هی میام دلم رو صاف کنم باز ی جرقه باعث میشه منم عصبانی بشم الانم فقط اینجارو دارم که بگم بلکه خالی بشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم عااااشق پدرمم گاهی یه مدت حسم کم میشه بهد دوباره میاد نگران نباش کینه از دلت میره

امیدوارم بره ولی اینطور که من خودم رو میشناسم گمون نکنم بره😭😭😭😭

واااای!مثل بابای من.بیکار میشه یه سره گیر میده. انگار نه انگار 27 سالمه. شده تا مسواک زدنو مدل لباس پوشیدنو گیربده بالاخره یه موضوعی پیدا میکنه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
چرا یعنی روز دپدرم نرفتی ؟؟؟

نه نرفتم...راستش من پدرم فوق العاده بداخلاقه و کلا عادتشه همش به بچه هاش جلو دیگران حرف بزنه.... یه شب شام با شوهرم رفتیم اونجا بحثو کشوند ۴ سال پیش که ما عقد کردیم که پدرشوهرت یه قران کادو اورده که تو اونو بردی خونه خودت...منم گفتم یادگاری بوده و خیلی دلخور شدم نتونستم ببخشمش چون جلو زن داداشم سر هیچ و پوچ کلی از شوهرم و پدرش ایراد گرفت...منم بخاطره اینکه همسرم خیلی ناراحت شد دیگه اونجا نرفتم...چون از رسم و رسومات هیچی واقعا کم نذاشتن و پدرشم بی نهایت منو دوس داره و احترامم رو نگه میداره

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
پدره چیزی تودلش نیست شاید بخاطرعصابشه کوتاه بیا شماگلم

به خدا منم همینو با خودم میگم ولی میگم که دست خودم نیست من از بچگی هیچ اتفاق بدی از ذهنم نمیره همیشه کینه نگه میدارم بدون اینکه دست خودم باشه من هی میگم اشکال نداره بابامه ولی باز که تکرار میشه حتی اگه چیز خاصی هم نباشه من جواب میدم جبهه میگیرم چون دلم از قبلی ها خیلی پره😭😭😭😭

کاش  بابامن  خیلی بد بود  ،  امااا  بود 💔

دلم خیلی تنگشه خیلی  ، واسه بوسیدنش ،  بوی تنش ،

همیشه  پیشونیمو بوس میکرد  سرمو رو قلبش میزاشت  

الان  یه پیراهن ازش برام مونده که دیگه بوی بابامو نمیده و یه عالمه عکس  یه سنگ قبر  که هر لحظه واسه سره مزارش رفتن  دلم له له میزنه💔💔💔

تا هستن قدرشونو بدونید  حتی اگه باباهای بدی هستن 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
نه نرفتم...راستش من پدرم فوق العاده بداخلاقه و کلا عادتشه همش به بچه هاش جلو دیگران حرف بزنه.... یه ...

عزیزم عیب نداره  بابای من که شوهرم و دومادمون قشنگ میشوره میذاره کنار به دل نگیر  کاش جاو شوهرت نشون نمیدادی که قهری و ناراحت شدی  

کاش میگفتی بابا  عیب نداره یکی قشنگ ترش و برات میخریم سری بعد میاریم  این جوری ختم به خیر میشد 

خونشون میری نذار زیاد با سوهرت رو در رو شه صبح برو سب به شوهرت بگو بیاد دنبالت من این کارو میکنم زیاد با هم رودر رو نشن که حرفی پیش بیاد  

بازم خودت بهتر میدونی  اما ارزشش و نداره با سیاست فاصله بگیر نه که کلا قطع کنی 

عزیزم عیب نداره  بابای من که شوهرم و دومادمون قشنگ میشوره میذاره کنار به دل نگیر  کاش جاو ...

شما که خبر نداری...شوهرم بدترین چیزا رو هم ببینه اصن به روم نمیاره..خیلی مرد و با شخصیته ولی بابام تو کل فامیل معروفه هر جا بریم طعنشو بهمون میزنن.....خیلی دلمو شکوند ..من باردار بودم

شما که خبر نداری...شوهرم بدترین چیزا رو هم ببینه اصن به روم نمیاره..خیلی مرد و با شخصیته ولی بابام ت ...

خوبه خداروشکر شوهرت ادم خوبیه درکت میکنه  بیخیال عزیزم هرکسی اخلاقی داره دیگه ببخشش دلت و بزرگ کن 

اما درکت میکنم چون شرایطم مثل شماست 

عاره خدا رو شکر شریک زندگیم رو بخاطره سختی هایی که مادرم تو عمرش دید با وسواس زیاد انتخاب کردم...از داغ مادرم که برا هممون عبرت شد....واقعا میبینم بعضی پدر و مادرا چقد خوبن و خدا اولاد بد بهشون میده...ولی برای خانواده ما برعکس بود...البته مامانم حرف نداره