2821
2789
باچه باور میکنم 😏😝😝

در  اردیبهشتِ بسان بهشت

پروانه وار میگشتم گرد زنبق زردی

که ۴ سال پیش با عشق

کاشتم در باغ خیالم

( اینو باور کن 😊😊)

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو رگام به جای خون شعر سرخه رفتنه

تن به موندن نمیدم موندنم مرگ منه 

عاشقم مثل مسافر عاشقم 

عاشق رسیدنه به انتها

عاشق بوی غریبانه کوچ

تو سپیده ی غریبه جاده ها......

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
در  اردیبهشتِ بسان بهشت پروانه وار میگشتم گرد زنبق زردی که ۴ سال پیش با عشق کاشتم در باغ خیا ...

زنبق  مدتهاست دستان نوازشگر باغبان عاشق را بر تن عریان از خارش لمس نکرده و چه تلخ است لحظه های بی باغبان در زمستان سرده تنهایی

باورم کنید خب دارم همینجوری شعر میگم

آقا_پرورش اندام و بدنسازی  
الان یه کاری میکنیم تاپیکش پر بازدیدترین میشه😂😂😂😂😂

این گوی و این میدان ببینم چه میکنی خخخخ

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

راه میروم .....روی لبه رویاهایم ..تا نهایت هراس دراز میکشم... روی بستر دلتنگی هایم... تا انتهای کابوس ...مینویسم ...حرفهای پریشانم را...تا مسخ احساس ...حواسم نیست ...میدانم ....پست خواهم کرد خاطرات قدیمی را ...به نشانی بی نشان خودم ....من بی تو ...تو بی من ...در دوردست یک عکس کهنه ....ماندگار میشویم.💟

آقا_پرورش اندام و بدنسازی  
راه میروم .....روی لبه رویاهایم ..تا نهایت هراس دراز میکشم... روی بستر دلتنگی هایم... تا انتهای کابو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂🙊

راه میروم .....روی لبه رویاهایم ..تا نهایت هراس دراز میکشم... روی بستر دلتنگی هایم... تا انتهای کابو ...

ممنون خیلی باحال بود سوپرایزم کردی 🙈😝😝

سرقت ادبی کردم قانون گپی رایت رو زیر پا گذاشتم😂😂😂😂😂 ببخشید بانو

مشکلی نیست جالبناک بود خخخ

سرقت ادبی کردم قانون گپی رایت رو زیر پا گذاشتم😂😂😂😂😂 ببخشید بانو

منم اومدم امضاتو کپی کنم 😑😂