2777
2789
عنوان

خواهش

96 بازدید | 17 پست

دوستان ی نوزاد 30روزه دارم تو زندگیم اختلاف افتاده افسرده شدم دائم کارم گریه اس از نظر جسمیم مریض شدم سینه ام درد داره انگار فلفل ریختن روش زخمه ورم داره تب میکنم همه چی بهم ریخته مادرم اینا خونم نمیان دعوا شده😭😭😭دارم از درد زار میزنم شوهرم درکم نمیکنه خواهش میکنم برام دعا کنید نفری ی صلوات بفرستید برای مشکلاتم 

کسی تجربه ای داره برای درد و سوزش سینه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

اول افسردگی گرفتی

دوم سینت بخاطر شیره شیرو بدوش کاملا تخلیه کن جفتشو خوب میشه 

هیچ کس برات مهم نباشه دو دستی بچسب به جوجوت باهاش عشق کن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا ارامشو به زندگیت برگردونه گلم🤗

الان به مشکل خوردی یا از قبل زایمان؟؟

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

خدا ارامشو به زندگیت برگردونه گلم🤗 الان به مشکل خوردی یا از قبل زایمان؟؟

قبل زایمان خیلی کم بود

بعدش اطرافیان باعثش شدن 

این دعواها بیچاره ام کرده

درد سینه ی مسئله بزرگ دیگس ک از پا درم آورده

كرم شقاق سينه از داروخانه بگيريد براى زخم سينتون  بهترش مى كنه  اگه مقدار شيرتون زياده و ...

زدم هرچی میزنم بدتر میشه میدوشم الان سفته نمیاد

قبل زایمان خیلی کم بود بعدش اطرافیان باعثش شدن  این دعواها بیچاره ام کرده درد سینه ی مسئله ب ...

نمی‌دونم مشکلت چیه ولی اگه میشه با شوهرت صحبت کن بگو به خاطر بچمون که شیر جوش نخوره بیا تمومش کنیم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

اول افسردگی گرفتی دوم سینت بخاطر شیره شیرو بدوش کاملا تخلیه کن جفتشو خوب میشه  هیچ کس برات ...

میدوشم خالیم میشه میسوزه میزنه به قلبم😢

چیکار کنم افسردگیمو

نمی‌دونم مشکلت چیه ولی اگه میشه با شوهرت صحبت کن بگو به خاطر بچمون که شیر جوش نخوره بیا تمومش کنیم

مقصر هم اونه هم مادرم ولی هیچ کدوم کوتاه نمیان

میدوشم خالیم میشه میسوزه میزنه به قلبم😢 چیکار کنم افسردگیمو

خب چون سنگین بوده بخاطر اونه پسر من یه سینمو میخورد اونیکی به طرز وحشتناکی میسوختو درد میگرفت یهو خود به خود میریخت کامل که خالی میشد بهتر میشد نگران نباش عزیزم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))