2777
2789
عنوان

نوره و تجربه من از استفادش

65031 بازدید | 84 پست

از وقتی نوره استفاده میکنم به جای ژیلت ترشح سفید اصلا ندارم و خیلی راضیم.قبلنا زود عفونت قارچی میگرفتم ولی الان ۳ ماهه هیچ اثری ازش نیست گفتم برای خانومایی که مشکل عفونت میگیرن کمکی کرده باشم😊😊

کلینیک تغذیه و رژیم درمانی

در این کانال سعی داریم مطالب مفید و درست در زمینه تغذیه سالم در اختیار شما خوبان قرار دهیم.

از این که با ما همراهید سپاس گزاریم.

در ضمن

برای دریافت انواع رژیم‌های چاقی، لاغری ، بارداری و شیردهی، ورزشکاری، کودک و نوجوان، سالمندان، افراد معلول و رژیم مخصوص بیماری‌های قلبی‌عروقی، کلیوی(سنگ های کلیه) ، دیابت، کبد چرب و بیماری‌های گوارشی و ...  به آیدی زیر پیام دهید.

@Drzahrab

پزشک مشاوره تغذیه ورژیم درمانی بامجوز تخصصی ورسمی از دانشگاه شهیدبهشتی

@Drzahrab

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

از کجا گرفتی؟

من خیلی حساسم

تموم بدنم کهیر میزنه

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا مثل ژیلت صاف میکنه؟ من بعضی وقتا به دستام میزنم فقط

ی بار از نوره استفاده کن پشیمون نمیشی صافه صاف میکنه،بشرطی ک بد ایکه نوره 5دقه رو بدنت موند،با ی کاردک مخصوص در جهت مخالف بکشی،در ضمن مث ژیلت زود در نمیان و چن روزی طول میکشه

الهامم(می تونید الی صدام کنید)