2777
2789
عنوان

خیلی تنهام کمک میخوام ازتون

124 بازدید | 5 پست

سلام خانومای گل ازتون راهنمایی میخوام خیلی احساس تنهایی میکنم نزدیک ۲۵ سالمه تو برقراری ارتباط واقعا ضعف دارم چند سال کار کردم الانم دانشگاه میرم دور از اجتماع نبودم ولی هنوزم مشکل دارم مخصوصا تو ارتباط با جنس مخالف طوری که وقتی تو یک محیطی قرار میگیرم که آقایون هستن حس خوبی ندارم نمیتونم زیاد حرف بزنم خجالت میکشم همش سرم پایینه میخوام از اون محیط فرار کنم تو گروه محل کارم یا گروه دانشگاه روی صحبت کردن ندارم عواقبشم شده تنهایی و حقمو نمیتونم بگیرم و همینطور هیچ خواستگاری ندارم چون همه فکر میکنن بچم با اینکه سنم از بعضیاشونم بیشتره یا اعتماد به نفس ندارم مغرورم 

*دلتنگمو دلتنگ نبودی که بدانی چی کشیدم *  *عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چی کشیدم*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این رفتارتون نشات گرفته از دوران کودکیه.  رابطه تون با پدر برادر پسرا فامیل چطوره؟

با پدرم خوبه ولی چون فاصله سنیم با ایشون خیلی زیاده اونقدر صمیمیم نیستیم برادر ندارم با پسرای فامیلم خوب نیست چون تقریبا نمیبینمشون 

*دلتنگمو دلتنگ نبودی که بدانی چی کشیدم *  *عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چی کشیدم*
با همکلاسی هات اقا ک توی کلاسن حرف نمیزنی؟سلام احوال پرسی یا سوال یا جزوه .سعی کن از ی جا شروع کنی ب ...

در حد همون سلام و سوال که اونم کم پیش میاد