2777
2789
عنوان

داروی چاقی

317 بازدید | 22 پست

سلام دوستان عزیز من ب بچه شیر میدادم و خیلی لاغر و ضعیف شدم اما الان از شیر گرفتم خیلی بی اشتها شدم اصلا غذا نمیخورم سیپرو و مولتی ویتامین هم جواب نمیدخ خواهش میکنم اگ کسی دارویی استفاده کرده ک صد درصد جواب گرفته و قابل برگشت نبودخ بهم معرفی کنید ممنون میشم قیمتشم مهم نیس فقط تاثیر گذار باشه..مرسی

عزیزم دارو هست که چاق بشی ولی عوارض دارن همش کورتون دارن که پوکی استخوان و هزارتا مریضی دیگه میاره

من خودمم لاغرم دوست دارم چاق بشم ولی بخاطر عوارضشون میترسم .فارماتن میخورم انواع ویتامین هاست و اشتهامم باز میکنه ولی زیاد چاق نمیکنه 

خدایا کمکم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم باید دارویی بخوریم ک غذا رو جذب بدنمون کنه من حتی آزمایش انگل هم دادم مشکل تیرویید هم ندارم ی بارم دکتر تغذیه رفتم ولی چون اون موقع ب بچه شیر میدادم فقط مولتی ویتامین داد ولی الان ک شیر قطع کردم میخوام خود درمانی کنم..

اصلا ب فکر عوارضش نیستم این دارو هایی ک خیلی تبلیغ میکنن فت فیس فست فن اینجور قرص ها رو کسی استفاده ...

چرا اخه به فکر عوارضش نیستی منم خیلی لاغر بودم خیلیم پودر و دارم خوردم چاق شدم و دوباره لاغر شدم هیچ فایده ای نداره دارو الانم نمیدونم این مخمر و قعط کنم دوباره لاغر میشم یا نه

من دارم قرص مخمر میخورم پنج کیلو اضافه کردم تا الان ولی نمیدون قعط کنم لاغر میشم دوباره یا نه

منم استفاده کردم ولی تاثیری نداشت رو من

وقتایی که از دست محمدم ناراحتم..یا وقتایی که میخوام سربه تنش نباشه..به خودم یادآور میشم این همون کسیه که بخاطر داشتنش از خیلی چیزا گذشتم..همون کسیه که بخاطرش دست به دامن خدا شدم..کسی که یه روزایی شده بود آرزوی امروزم..الان که کنارمه عشقمه پشت و پناهمه باید قدرشو بدونم..چون انتخاب خودم بوده..اون وقته که یادم میاد چقد دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت...    
چهار ماهه میخورم ویتامینه نمیدونم ضرر داره یا نه 

اخه روش نوشته هر سال 30روز بخورین بیشتر نه

وقتایی که از دست محمدم ناراحتم..یا وقتایی که میخوام سربه تنش نباشه..به خودم یادآور میشم این همون کسیه که بخاطر داشتنش از خیلی چیزا گذشتم..همون کسیه که بخاطرش دست به دامن خدا شدم..کسی که یه روزایی شده بود آرزوی امروزم..الان که کنارمه عشقمه پشت و پناهمه باید قدرشو بدونم..چون انتخاب خودم بوده..اون وقته که یادم میاد چقد دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت...