2777
2789

دایی من بوده تاحالا درمان نشده

امیدوارن شما جواب بگیرین دوست خووووبم😍😍

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

شوهرمن اسپرم اش صفره گفتن واریکوسله ۱۱ماه عمل کرده ولی خوب نشده یعنی دلیل دیگه ای میتونه واسه صفرشدنش داشته باشه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم گرد نخل نر معجزه میکنه و عرق کاستی همراه ویتامین e وD

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
عزيزم گرد نخل نر معجزه میکنه و عرق کاستی همراه ویتامین e وD

کاسنی وتمام ویتامین ها وخرنوب  وتین فیل همه چی بهش میدم ولی فعلا نرفته ازمایش

یکی از اقوام ما مشکل داشت و نزدیک 12 سال بچه دار نمیشدن با همین کار الان دوتا بچه داره

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
یکی از اقوام ما مشکل داشت و نزدیک 12 سال بچه دار نمیشدن با همین کار الان دوتا بچه داره

یعنی اسپرمش صفربوده یا مشکلش جزیی بوده؟

کاسنی وتمام ویتامین ها وخرنوب  وتین فیل همه چی بهش میدم ولی فعلا نرفته ازمایش

گرد نخل نر و هم اضافه کنید معجزه میکنه اما حتما باید مال امسال باسه

یعنی اسپرمش صفربوده یا مشکلش جزیی بوده؟

دکترا گفته بودن اصلا اينا نمیتونن طبیعی بچه دار بشن،  که الحمدالله شدن