2777
2789
ميگن ديدن اينكه بارداري يعني غم و غصت زياده سعي كن رو رابطه ات با همسرت كار كني رابطتو خوب كن

افسردگی دارم قرص هم  میخورم 

همسرم خیلی سرده 

بیخیال

منم روح و روانم داغونه

خیلی تلاش کردم برای رابطمون 

دوماهه هرچی بهش نزدیک میشم پسم میزنه

خدایا خسته ام ..هزاران درد تو دلم دارم مدتهاست صدامو نمیشنویی    
نمیدونم من دیشب خواب دیدم چهار قلو باردارم بعد زاییدم سه تاش دختر بود یکیش پسر داشتم از رنج مخارجشون ...

از غم فارغ میشی حسابی ، از مدلهای مختلف غم

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون زاییدم میگی از غم رها میشم ولی انصافن بچه هام خیلی خشکل بودن توخواب همه تپل سفید فقط پسره یه کم ...

آره مادر بزرگم میگفت زایمان توی خواب یعنی فارغ شدن از غم 

تو هم که دیگه هر چی بوده ریختی بیرون خواهر 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
آره مادر بزرگم میگفت زایمان توی خواب یعنی فارغ شدن از غم  تو هم که دیگه هر چی بوده ریختی بیرون ...

اینقدر توخواب پریشون بغض الود بودم که بیدار شدم گلوم درد میکرد همش میگفتم اخه چهارتا بچه من چکار کنم باذحقوق کارگری یه دفعه اندازه کل زندگی مادرم زاییده بودم 

فدای تو همچنین

یه جایی خوندم زمانی که توی خواب تا زایمانت مونده ، زمان تقریبی حل شدن مشکلاتته

اینقدر توخواب پریشون بغض الود بودم که بیدار شدم گلوم درد میکرد همش میگفتم اخه چهارتا بچه من چکار کنم ...

دیگه مشکلات اقتصادی توی خواب هم دست از سر ما برنمیداره . 

کلا خواب تحلیل ناخوداگاه مغز ما از برایند فکرمون توی بیداریه .