2777
2789
عنوان

رحمان ۱۴۰۰ ؟!

470 بازدید | 11 پست

فکر میکنم سلیقه عموم مردم به شکل عجیبی تغییر کرده و فیلمهای معمولی جز پرفروش ترینها میشه ... من این فیلم رو ندیدم اما چند نفری از اطرافیانم که دیدن و یه چیزهایی تعریف کردن به نظرم جالب نیومد .... ایا کسی این فیلم رحمان ۱۴۰۰ رو دیده ؟ـ

نظرتون رو برام بنویسید

کلا در سلیقه عموم مردم انقلابی عجیب اتفاق افتاده خصوصا در هنر ؛ مثلا در موسیقی میبینم که اکثر جوونها به اهنگها و خواننده های نه چندان قوی گرایش دارن یا در عالم شعر به اشعار نه چندان قوی 

شاید من هم ندانسته دستخوش چنین تغییراتی شده باشم و خودم بی خبرم.

نظراتتون رو با من به اشتراک بزارین... مرسی.

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم کمدی هست دیگه. کسی که میره فیلم کمدی ببینه دیگه نباید انتظار فلسفه داشته باشه. به عنوان فیلم کم ...

هزار پا هم فیلم کمدی بود ،اما اون کجا و این کجا

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
هزار پا هم فیلم کمدی بود ،اما اون کجا و این کجا

اتفاقا هرار پا رو من خیلی بدم اومد. خیلی حرفهای رکیکی داشت هی پاتو بده بالا و فلان. من با این فیلم بیشتر خندیدم. نقش مهران مدیری هم خیلی عالی بود و واقعیت جامعه رو نشون داده بودن

یکی از همکارام دید خیلی تعریفشو کرد منم مشتاق شدم شاید امروز رفتم ببینم

اما منم نظر شما رو دارم جدیدا یه سریا از یه فیلم و آهنگاهی خوششون میاد که من اصلا نمیتونم درک کنم از چیشون خوششون اومده

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

اینو درک میکنم که مردم کشورم اونقدر مشکلات دارن خصوصا از لحاظ فکری که دوست دارن برن و برای یک ساعت همـکه شده بخندن ! مثلا خودم بیشتر نمایش طنز میرم تا جدی خصوصا وقتی از لحاظ روانی خسته ام 

اما کنجکاوم بدونم این فیلم که الان در صدر فروش هست واقعا حقش هست یا نه؟ من متری شیش و نیم و دیدم نمیگمـ عالی بود اتفاقا بعضی تکه هاش حوصله سر بر بود اما فیلم خوبی بود و ارزش دیدن داشت چون حرفهایی داشت برای گفتن و تلنگر زدن

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

نظر من هم مثبت هست نسبت به این فیلم(رحمان 1400)

دیشب چهار انگشت رو دیدم اصلا جالب نبود

البته کلا دیدگاها و نظرها متفاوت است و هر کس از دیدگاه خودش میگه یک فیلم هم میتونه از دید مخاطب زیبا و هم بد باشه و سلایقها متفاوته.

در کل به نظرم زیاد به دیدگاههای پراکنده نباید اهمیت داد و رفت و دید 

آقا_پرورش اندام و بدنسازی  

من این فیلم رو چند وقت پیش به همراه همسرم تو سینما دیدیم اول از همه بگم که کلی خندیدیم و من همواره داشتم خداروشکر میکردم که داداشم کوچیکم با ما نیس.🤦‍♀️به نظر میرسی نه فیلمساز نه نویسنده این فیلم هیچ ایده و دغدغه ای برای یه محتوای خوب که بتونه ذهن تماشاگران رو حتی برای چند دقیقه به چالش بکشه نداشتند و فقط شوخی های نه چندان خوشایند رو پشت سر محض خنده و فروش بیشتر و درنهایت سود بیشتر داشتند..