2777
2789
عنوان

کمکم کنین ممنون

52 بازدید | 8 پست

من یه دوست دارم که دختر خوبیه تو نامزد جدا شده ولی به من میگه مجردم (عموش خاستگارم بود بهم گفت که جدا شده) خلاصه عاشق پسر خالم شده میگه به مسر خالت بگو بیاد منو بگیره منم یه بار به پسر خالم گفتم گفت دختره روستاییه من نمیخوام روم نمیشه به دوستم بگم اونم همینطور سیریش شده که تو بگو و از من تعریف کن . چکار کنم به نظرتون؟؟

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی خودتو بکش کنار خیلی رک و راحت بگو که زندگی پسر خاله ی من بهم ربطی نداره و اون خودش باید تصمیم ب ...

اخه هی میگه تو حسودی میکنی 

بگو من معرفیت کردم دیگه انتخاب دست خودپسرخالمه یا میتونی بگی گفته فعلا قصد ازدواج نداره 

بهش گفتم گفت رو مخش راه برو بگو بیا اشنا شین دوست داره دوست شه میگه اگه قصد ازدواج نداره عیب نداره بگو دوست شیم 

بگو من که نمیخوام زن پسرخاله ام بشم که بخوام حسودی هم بکنم اصلا دلیلی برا حسادت ندارم اگه اونجوری فک می کنی مشکل از افکار خودته و اینکه نمیتونم هم تو زندگیش دخالت کنم 

بگو من که نمیخوام زن پسرخاله ام بشم که بخوام حسودی هم بکنم اصلا دلیلی برا حسادت ندارم اگه اونجوری فک ...

واقعااا هم نمیخووواااام اصلااا خوشم نمیاد ازش و حسودی هم نمیکنممم ولی هی میره رووو مخمم که حسود خانم منو به علیرضا برس

بهش گفتم گفت رو مخش راه برو بگو بیا اشنا شین دوست داره دوست شه میگه اگه قصد ازدواج نداره عیب نداره ب ...

عزیزم بگو من هم چین کاری نمیکنم اما اگه دیدی دوباره اصرار کرد بگو پسرخالم اعتقادی به دوستی برای ازدواج نداره 

عزیزم بگو من هم چین کاری نمیکنم اما اگه دیدی دوباره اصرار کرد بگو پسرخالم اعتقادی به دوستی برای ازدو ...

ایووول مرسی این جواب خوبیههه